Prima pagină » Află predicțiile astrale pentru 2013!

Află predicțiile astrale pentru 2013!

by Mirela Dinica
0 comment

2013 este un an în care eu, ca astrolog, aștept să se facă noi descoperiri în medicină, în special descoperirea unor medicamente care pot vindeca boli incurabile cum ar fi cancerul sau boli de natură sexuală și psihică. Piața imobiliară va trăi un mic reviriment de scurtă durată pe parcursul aceste veri. Financiar, tot în această vară, piața bancară va cunoaște o anumită tihnă, dar pentru scurt timp.

Berbec

Fluxul banilor va juca rolul cel mai important în existența dumneavoastră pe parcursul acestui an. Vor veni înspre și dinspre dumneavoastră. Banii vor veni pe diverse căi : moșteniri,  partener sau credit bancar. Această ultimă situație poate fi restrictivă și impune austeritate, în special pentru nativii născuți în al doilea și al treilea decan. Cei din primul decan sunt susținuți de aspectele bune create de Saturn cu Pluton și Neptun.

Totodată veți avea și plăți de făcut. Asiurați-vă că vă achitați taxele, altfel vă puteți trezi cu penalizări. Bilanțul va fi pozitiv sau negativ în funcție de harta astrală. Tind însă să cred că balanța va fi una pozitivă.

Uranus rămâne în cuadratură cu Pluton, valorile și prioritățile vă vor fi în continuare schimbate. Veți trăi sentimentul de eliberare.

Sfârșitul anului poate fi bulversant, Venus, planeta armoniei,  va deveni retrogradă aducând bulversări în carieră. Posibil să intrați în conflict cu unul din șefi sau într-un mod neașteptat onoarea să vă fie pătată.

Taur

Cei necăsătoriți, de-a lungul acestui an și implicit în 2014, își pot cunoaște ursita. Cei căsătoriți și aflați într-o relație disonantă vor face demersurile de a se separa.

Financiar pot fi prinși în corzi, vor exista însă situații și momente favorabile când banii vor fi ușor de procurat.

Sănătatea poate fi bulversată la sfarșitul acestui an, rincichii sau coloana vertebrală pot să fie zonele afectate de tranzitul astral.

Spre sfârșitul anului, din 21 decembrie, le-aș recomanda să nu călătorească. Drumurile pot fi frustrante și total nefericite. Relațiile cu străinătatea, rudele sau prietenii aflați acolo, în special, sunt supuse unor neajunsuri.

Gemeni

Mult de muncă, dar cu spor. Unii pot să ajungă într-o poziție specială, aceea de șef. Norocoșii? Nativii din primul decan, dar și ceilalți în funcție de aspectele aflate în astrograma natală.

Problemele de sănătate chiar dacă apar, vor fi ușor de tratat, nefiind dificil de diagnosticat.

Financiar, partea a doua a anului poate fi benefică. Sfârșitul  anului aduce noroc, dar și pierderi de bani. Este un flux financiar dinspre și înspre dumneavoastră. Atenție să nu vă treziți înșelați, așa că nu împrumutați bani. Există neșansa de a vă trezi că aveți și ceva amenzi de plătit. Unii, însă, pe un astfel de tranzit pot da lovitura. Totul este să fie un efort cinstit pentru a beneficia de bani. Furtul, înșelătoriile sau fraudele vor fi ușor de demascat.

Rac

Vă veți face îmbunătățiri în casă, în special din partea a doua a anului veți fi preocupați să vă schimbați interiorul casei.

Cei care își doresc copii, în special cei din primul decan, pot avea norocul de a deveni părinți.

Cariera este sub presiunea unor aspecte tensionate,  de aceea nu vă mahniți dacă nu mai sunteți ce ați fost sau ceea ce visați să deveniți.

Spre sfârșitul anului veți intra în conflict cu parenerul de viață sau de afaceri. Poate intra în discuții și ruperea unui contract.

Leu

Tema principală a acestui an este legată de imobiliare. Vindeți sau cumpărați sau moșteniți, formulă în care veți beneficia de tranzitul astral ține mult de ceea ce ați agonisit până acum și de harta dumneavoastră astrala.

Părinții sunt un alt pol spre care vă veți îndrepta atenția, energia și timpul.

Spre sfârșitul anului locul de muncă poate deveni zona dumneavoastră de stres. Neplăcerile se pot întinde până în 31 ianuarie 2014. Discuțiile pot fi aprinse și bulversante.

Financiar poate fi un an bun pentru cei din primul decan, desigur și pentru ceilalți, dar pentru aceștia poziția planetelor la momentul nașterii joacă un rol major.

Fecioara

Călătoriile, studiile, frații, surorile și, în unele cazuri, chiar și un vecin vor cuprinde zona dumneavoastră de  interes. Pentru cei din primul decan călătoriile vor fi foarte norocoase. Studiile le veți face într-un mod responsabil. Comunicarea cu cei apropiați va fi profundă, lipsită de superficialitate, trăgând învățăminte și având lucruri noi de învățat.

Unii dintre dumneavoastră, căsătoriți fiind, pot să comită adulter.

Financiar, din partea a doua a anului, puteți vorbi de o perioadă mai bună.

Sfârșitul anului aduce bulversări de natură emoțională. Iubirea va fi cu năbădăi. Pentru cei care au copii, aceștia pot deveni o sursă de stres.

Balanța

Banii vin. Banii se cheltuiesc.Banii sunt prea puțini pentru nevoile dumneavoastră mari. Posibil să vă schimbați locul de muncă.

Unii pot să ajungă și la separare, uneori o astfel de situație se poate petrece brusc, în câteva secunde. S-a luat decizia, și nu mai vor reconciliere.

În special la sfârșitul anului, certurile și dorința de a părăsi casa pe care o împart cu partenerul(a) pot deveni o nouă realitate.

Scorpion

După tranzitul lui Saturn prin semnul dumneavoastră veți fi alte ființe. În special cei născuți în anii 1983 – 1985. Metamorfoza saturniană este profundă și vă subjugă viața interioară. Voi și pasiunile voaste intense… Voi și nepăsarea voastră… Veți cunoaște o profundă reorganizare a spiritului. Peste doi ani jumătate veți fi ființa care doreați să deveniți. Nu vă necăjiți dacă vă veți simți frustrați și neampliniți în această perioadă. Unii își vor schimba casa, alții chiar țara –  în partea a doua a anului.

Sfârșitul anului vă poate covârși printr-o călătorie total nereușită.

Alții se  pot trezi implicați într-un scandal urât cu cineva apropiat și până atunci drag.

Examenele, de orice natură ar fi ele, pot fi amânate sau nu le veți lua. Există însă și o zonă luminoasă: iubirea. Unii se pot îndrăgosti nebunește.

Săgetător

Pentru ființe atât de gregare ca dumneavoastră introspecția a fost până acum doar un cuvânt sau un concept trăit doar de alții. Însingurarea și nevoia de a fi doar voi cu voi înșivă va fi cromatica astrală principală a acestui an. Vă veți învecina mai mult spiritul către divinitate. Aveți nevoie de credință și-o veți găsi. Oamenii sunt ființele care vă trădează, și-o veți simți deplin în această perioadă. Vă veți simți atacat și mâncat pe la spate, greu veți găsi ființa care vă sapă. Uneori însă nu o veți găsi.

Financiar puteti avea pagubă la sfârșitul anului 2013, începutul lui 2014. Aveți grijă cui dați bani. Prudentă la noi achiziții. Prudență la buzunare. Prudenț la card. Prudență la tot ceea ce ține de sfera financiară. Iubirea oarbă, dar neîmplinită este un alt plan devorator.

Cei care au copii se pot trezi că aceștia au nevoie de mai multă libertate și vor face mult scandal dacă părintele Săgetator are ceva de spus. E o perioadă grea pentru părintele Săgetator.

Capricorn

Apar noi prieteni, dispar vechi prieteni… Trebuie să înțelegeți că cei noi nu-s mai buni decât cei vechi, iar cei vechi nu-s mai răi decât cei noi. Unii dintre dumneavoastă vor face greșeala de a-și judeca vechii prieteni. Ruptura care se petrece nu este decât că aceștia și-au făcut partea lor de bine în viața dumneavoastră. Sper să aveți înțelepciunea să nu-i judecați, chiar dacă ruptura a venit în urma unor certuri. Alții vor cunoaște în anturajul propriu sau prin intermediul acestuia o nouă persoană care le poate deveni iubit(ă) pentru mulți ani de acum înainte.

Cariera este o altă zonă influențata benefic pentru aceia care au fost onești cu sine însuși și cu cei cu care au colaborat. Cei care au vânat gloria în ultimii doi ani jumătate vor cunoaște umilința acum. Sfârșitul anului poate fi dezagreabil ca urmare a unor certuri. Unii pot rupe logodna. Alții pot să părăsească domiciliul. Paleta astrală este diversă în funcție de situația fiecărui nativ. Cearta este cea care va exista cu certitudine.

Prudență și la viața sexuală în acest sfârșit de an 2013 . Venere ( Venus) face aspect tensionat cu Pluton , planeta care guverneaza sexul.Bolile cu transmitere sexuală pot fi un necaz neplăcut și care poate aduce buclucuri. Unii își pot schimba locuința pe parcursul acestui an. 

Vărsător

Iubirea este o întâmplare întâmplătoare și întâmplată încă din 2012. În partea a doua a anului 2013 începeți să vă lecuiți și să vă întrebați dacă este persoana pe care ați lua-o acasă această ființă căreia i-ați dat atâta timp și energie. Cariera devine o zona frustrantă și deși aveți tendința să vreți titluri și recunoaștere vă veți trezi frustrați, mâhniți și jigniți că deși ați făcut  totul nu sunteți avansat.

Fac excepție Vărsători născuți în primele zile ale zodiei. Ei pot primi recunoașterea binemeritată. Relațiile cu frații, surori sau veri pot fi nefericite și sortite eșecului.

Vor avea sentimentul că aceștia îi încarcă cu problemele lor.  Examenele și călătoriile, în special din 21 decembrie, sunt păguboase și nesatisfăcătoare. Tot în acest răstimp pot avea aduceri aminte neplacute și nu vor reuși să doarmă din pricina gândurilor rele pe care singuri le amplifica. Financiar poate fi un an bun, în special vara lui 2013.

Pești

Străinătatea: calatoriile departe de casă, prietenii din străinătate pot juca un rol important în existența dumneavoastră, alții care nu călătoresc pot să se apropie mai mult și de data aceasta la un nivel profund de cuvântul lui Dumnezeu. În special cei de la începutul zodiei pot avea experiențe extrasenzorale. Studiile superioare sunt binecuvântate, și dacă doriți să vă depășiți statutul profesional, iar aceasta presupune studii și/sau examene, făceți-o. Financiar puteți cunoaște salturi incredibile în sus sau în jos. Există o labilitate în zona financiară care vă poate lăsa perpelxi.

Din partea a doua a anului veți fi atinși de Cupidon, unii dintre dumneavoastră. Alții pot începe acum să învețe să cânte sau să acorde mai mult timp distracțiilor.

Sfârșitul anului poate fi nesuferit căci veți fi neputincioși în fața răutății unui prieten(ă). Nu vă îngrijorați. După ianuarie 2014 puteți să reglați situația după cum va vrea inima voastră.

Realizat de Lilith Black Moon (facebook)

 

Citeste si

Leave a Comment