Prima pagină » Ai pete pe faţă? Iată cum scapi de petele pigmentare de pe piele cu BeautyX!

Ai pete pe faţă? Iată cum scapi de petele pigmentare de pe piele cu BeautyX!

by Mirela Dinica
0 comment

Ai observat că în timp pe pielea ta au început să apară pete mai închise la culoare care nu mai dispar?

Frecvent după o vacanţă petrecută la mare în locul bronzului natural pe piele rămân pete mici închise la culoare, sau la unele persoane odată cu înaintarea în vârstă, pe dosul mâinilor, pe decolteu, umeri sau pe faţă au apărut şi s-au înmulţit nişte pete mici şi maronii, care seamănă cu pistruii.

La BeautyX gasiti cele mai bune metode pentru îndepărtarea petelor. Toate acestea pete reprezintă acumulări ale melaninei – un pigment din piele, secretat de melanocite, care are rol de protecţie, determinând nuanţa pielii fiecărei persoane.

Localizarea lor cea mai frecventă este la nivelul feţei, decolteului, spatelui, braţelor şi mâinilor, dar în unele situaţii apar şi la nivelul coapselor şi a gambelor.

Deşi, 90% dintre persoane dezvoltă această afecţiune, doar două din zece persoane consultă un specialist care le-ar putea da sfaturi şi recomanda tratamente pentru îmbunătăţirea aspectul pielii.

Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii, insa cu lumina E-Light si radiofrecventa bipolara. E-light incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 4-6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 1-2 saptamani, iar daca tenul este mai sensibil si deschis la culoare, la 3 saptamani.

Va recomandam tratamentul cu E-Light pentru:

Acnee – tratarea acneei cu E-Light se bazeaza pe generarea de caldura la nivelul dermului prin absorbtia energiei de catre principalii comofori ai pielii (apa, ohihemoglobina, melanina). Aceasta caldura determina stimularea unor protoporfirine specifice care ajuta propriul raspuns imunologic al organismului in lupta impotriva infectiei bacteriene cu P.acne.
Cuperoza – in cazul cuperozei, terapia E-Light intervine prin termoliza, lumina fiind absorbita de vasele superficiale de sange. Aspectul inestetic datorat rosetii tegumentare si dilatarii capilarelor se reduce progresiv, pe parcursul a aproximativ 4-6 sedinte.
Pete si Pistrui – terapia E-Light actioneaza eficient si in tratarea petelor maronii sau mai deschise la culoare, dar si a efelidelor congenital dobandite (pistrui)

http://www.beautyx.ro/

Citeste si

Leave a Comment