Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Albul este primul pas in transformarea stilului tau!

Albul este primul pas in transformarea stilului tau!

by Predescu Cristina
0 comment

Oriflame a fost, miercuri seara, gazda evenimentului de lansare a noului brand de machiaj The ONE. Andreea Raicu, imaginea brandului in Romania, a fost prezenta la eveniment alaturi de Mihai Calin, maestrul de ceremonii, spre incantarea invitatilor. 

De asemenea, designerul Stephan Pelger a oferit un spectacol inedit pentru invitatii Oriflame: pe un podium alb imaculat, acesta a prezentat in cadrul evenimentului rochii albe din colectia sa aniversara, pentru care a folosit accesorii viu colorate semnate Laura8 si produsele The ONE. Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu. Albul, baza oricarui joc de culoare, a scos minunat in evidenta versatilitatea colectiei de machiaj The ONE, inspirata din ultimele trenduri in moda. Seara a culminat cu momentul in care una dintre rochii a fost transformata inedit chiar de mana creatorului, cu spray-uri colorate, intr-un joc elegant alluminilor.

Colectia versatila de machiaj, asa cum o descrie ambasadoarea Andreea Raicu, a incantat invitatii, care, pe tot parcursul serii au testat in exclusivitate produsele, pe insulele special amenajate in Loft Lounge, localul unde s-a desfasurat evenimentul.

Karolina Georgieva, (General Manager Oriflame), si Stefania Marian, (Marketing Director Oriflame), au adus in fata publicului detalii din culisele celei mai importante lansari ale anului: The ONE.

Citeste si

Leave a Comment