Prima pagină » Alege baza de machiaj potrivita

Alege baza de machiaj potrivita

by Mirela Dinica
0 comment

Make-up artiştii apelează de fiecare dată la ajutorul bazei de machiaj. Aceasta se numără printre trucurile lor pentru intensificarea prospeţimii machiajului – a se nota că fondul de ten şi corectorul rămân mai mult timp pe suprafaţa pielii datorită ei. Aplică baza imediat după crema hidratantă şi vei obţine o peliculă uniformă care luminează trăsăturile, iar culorile şi expresivitatea machiajului se vor păstra intacte peste zi.

Baza de machiaj Luminoasa de la Melkior este ideala pentru a corecta tenul cu tenta galbuie. Hidrateaza si pregateste tenul pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate. Uniformizeaza textura tenului si ofera o senzatie de catifelare. Aceasta baza este perfecta pentru lupta impotriva ridurilor si confera tenului o luminozitate naturala. Atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine, facilitand aplicarea fondului de ten. Contine SPF30 si are efect antioxidant.

Pret: 59,90 lei

Baza de machiaj matifianta de la Melkior acopera porii deschisi, liniile fine si ridurile. Confera tenului un aspect impecabil si are efect matifiant. Formula sa contine silicon non-toxic, acopera defectele si imperfeciunile tenului si il pregateste pentru aplicarea machiajului. Tenul devine mai catifelat si mai neted, iar machiajul va rezista mai mult.

Pret: 89,90 lei

Citeste si

Leave a Comment