Prima pagină » Alege un stil impunator cu Pandora!

Alege un stil impunator cu Pandora!

by Mirela Dinica
0 comment

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Favreau, prin lansarea noii colecții de bijuterii Disney x Pandora. Colecția le întâmpină pe îndrăgitele personaje, care revin pe marile ecrane, prin piese unice, create pentru a-ți oferi modalități de a-ți arăta legătura strânsă pe care o ai cu această poveste clasică.

Creată pentru a le încuraja pe femei să aleagă un stil impunător, minunata colecție inspirată de film cuprinde o brățară, precum și o serie de talismane din argint 925 și Pandora Shine (argint 925 placat cu aur), inclusiv un extraordinar talisman Simba, în ediție limitată. Acestea pot fi purtate separat sau combinate, pentru a crea un look cu adevărat impresionant, fiecare piesă fiind inspirată de decorurile spectaculoase din film, de muzica de neuitat și de spiritul personajelor de care ne-am îndrăgostit cu 25 de ani în urmă.

Colecția reflectă temele existente în film: curaj, forță, curiozitate, înțelepciune și prietenie. Știind că fiecare bijuterie este insuflată de semnificații și amintiri, Pandora te invită să îmbini alegerile personale de stil cu afecțiunea pentru filmul „Regele Leu”. Alegând și combinând piesele preferate, poți folosi bijuteriile ca o formă de exprimare a personalității tale.

Favreau readuce la viață personajele emblematice din „Regele Leu”, purtându-ne în savana africană, unde un nou rege este născut. Simba îl idolatrizează pe tatăl său, Regele Mufasa, și încearcă să-și înțeleagă propriul destin regal. Dar nu toți cei din regat sărbătoresc apariția noului pui de leu. Scar – fratele lui Mufasa și fostul moștenitor al tronului – are planurile sale. Bătălia pentru Pride Rock este devastatoare din cauza trădărilor, a tragediei și a dramei, ducând, în final, la exilul lui Simba. Cu ajutorul unei perechi de prieteni noi, precum și cu vechea sa prietenă și aliată Nala, Simba va trebui să-și dea seama cum să se maturizeze și să recupereze ce este al lui de drept.

Distribuția de cinci stele a filmului îi include pe Donald Glover ca Simba, Seth Rogen ca Pumbaa, Chiwetel Ejiofor drept Scar, Billy Eichner ca Timon, Beyoncé Knowles-Carter ca Nala și James Eal Jones drept Mufasa.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Citeste si

Leave a Comment