Home ACTUALITATE Alexandra Dinu, Ambasador al Fundației „Prețuiește Viața”

Alexandra Dinu, Ambasador al Fundației „Prețuiește Viața”

by Mirela Dinica
0 comment

Andreea Marin Bănică și Alexandra Dinu își unesc forțele și vin în sprijinul mamelor care își cresc singure copiii, atât din România, cât și din străinătate.

În acest sens, cunoscuta actriță care a cunoscut un succes grăitor în lumea cinematografică din Italia, a fost
ieri numită Ambasador al Fundației Prețuiește Viața. “Alexandra Dinu a trecut prin experiența creșterii unui copil prin propriile forțe și a ajuns acum în ipostaza de a întinde o mână de ajutor femeilor care se află într-o mare cumpănă a vieții. O consider persoana potrivită pentru a-i preda ștafeta faptelor bune într-o campanie care se adresează nu doar mamelor de la noi de acasă, ci și celor din diaspora”, declară Andreea Marin Bănică.

Alexandra Dinu a îmbrățișat cu drag propunerea Andreei Marin Bănică

“Mi-am dorit de mult timp să mă implic în proiecte umanitare și sociale. O admir pe Andreea de la începutul carierei sale. O consider un model de urmat. Am fost realmente încântată atunci când mi-a propus să fiu parte a campaniei fundației sale. În Italia sunt foarte multe familii de români care au nevoie de ajutor, femei divorțate, despărție de parteneri, multe rămase pe drumuri cu copiii lor, care nu își cunosc drepturile și nu au un umăr de sprijin. Aici vor interveni specialiștii Fundației Prețuiește Viața și noi, ca și portavoce a activității ei”, declară Alexandra Dinu.

Citeste si

Leave a Comment