Home VEDETEEVENIMENT Alexandra Dinu, într-o celebră poveste de dragoste din Italia anilor ‘60

Alexandra Dinu, într-o celebră poveste de dragoste din Italia anilor ‘60

by Mirela Dinica
0 comment

Alexandra Dinu marchează ă nouă provocare profesională, luând castingul pentru a juca rolul principalmfeminin în filmul artistic “La Farfalla Granata”, inspirat dintr-o celebră poveste de dragoste din Italia anilor 1960.

Alexandra Dinu a filmat timp de 30 de zile, la Torino, avându-l ca partener de platou pe celebrul actor Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odată cu serialul “Romanzo Criminale”. “Discuțiile pentru rolul din această peliculă existau încă din vara lui 2012, iar după un casting am fost aleasă s- o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960, care moare în culmea gloriei, fiind lovit de doua mașini în timp ce tranversa strada.

Este un film profund, care spune o poveste de dragoste tristă, ceea ce te face să apreciezi și mai mult fiecare moment trăit alături de persoana iubită. Filmările au fost intense, au durat doar 30 de zile, iar programul începea de la 5 dimineața și dura până aproape de miezul nopții”, declară Alexandra Dinu.

Pentru Alexandra, filmările la pelicula “La Farfalla Granata” au fost și un prilej pentru o călătorie în timp, în anii ‘60, de care actrița a fost mereu fascinată. “Mi-ar fi plăcut să trăiesc în anii ’60, întocmai ca personajul meu din acest film. Mereu au fost fascinată de acea epocă, de costumele vremii, de coafurile doamnelor, de mașinile care erau atunci la modă. Viața era mai simplă, dar mai frumoasă, iar poveștile de iubire erau mult mai profunde decât cele pe care le trăim astăzi”, mai spune Alexandra Dinu.

Filmul “La Farfalla Granada” va avea premiera în acest an, insa pana atunci Alexandra se pregătește pentru premiera serialului “Rosso San Valentino”, al cărui turneu de promovare va începe în luna februarie, cu prilejul Festivalului de la San Remo. Producția “Rosso San Valentino”, a cărei primă serie are șase episoade, va avea premiera în luna martie la postul de televiziune Rai 1.

Citeste si

Leave a Comment