Home VEDETEEXCLUSIV „Alexandra Stan ar trebui sa ceara castrarea si ani grei de puscarie agresorului ei!” Vezi cine o sfatuieste!

„Alexandra Stan ar trebui sa ceara castrarea si ani grei de puscarie agresorului ei!” Vezi cine o sfatuieste!

by Nikos Koudounis
1 comment

„Asteptam ca Alexandra Stan sa arate intregii lumii ca romancele s-au trezit din somn cum spune si imnul Romaniei” au transmis intr-o emisiune difuzata in Grecia membrele „Miscarii elene feminine revolutionare impotriva barbatilor violenti”.

„Miscarea elena feminina revolutionara impotriva barbatilor violenti din toata Europa si impotriva barbatilor si imigrantilor care violeaza sau agreseaza femeile”, din care fac parte sute de mii de femei elene, a fost sesizata de cazul cantaretei Alexandra Stan care a fost batuta cu bestialitate de impresarul ei, Marcel Prodan. Printr-o emisiune televizata si aratand imagini dure de femei omoate, violate si badjocorite agresate de barbati in toata Europa femeile elene inscrise in „Miscarea elena feminina revolutionara” au aratat hotarirea lor dura sa aduca in Parlamentul European milioane de semnaturi pentru a se inaspri in Europa pedeapsa barbatilor care violeaza si agreseaza cu bastialitate femeile indiferent de motivatia lor. Printre imaginile difuzate la emisiunea elena au fost si cele ale cantaretei Alexandra Stan din Romania. Acestea au mentionat  ca femeile din Bulgaria si Romania sunt batute ca si animale de pe strada accentuand faptul ca autoritatile din celedoua tari prefera sa faca legi impotriva celor care bat caini si nu fac nimic pentru cei care bat femeile.

De asemenea, femeile din „Miscarea elena feminina revolutionara”  au transmis Alexandrei Stan tot sprijinul moral din partea lor si transmit cuvantul „Rusine” Guvernului Romaniei pentru ca nu ia masuri impotriva barbatilor care agreseaza, violeaza sau omoara femeile. Aceasta miscare fiind radical-extremista cere castrarea barbatilor care violeaza femeile si inchisoare pe viata celor care omoara femeile. Pentru ele barbatul castrat va fi inceputul sfarsitului agresiunilor impotriva femeilor si ca argument acestea intreaba „de ce caini vagabonzi sunt castrati sau omorati imediat de hangeri dupa ce sunt prinsi ca sunt agresivi, iar barbati care sunt si ei prinsi dupa ce au violat, omorat sau au batut femeile sa nu fiu si ei aspru pedepsiti sau castrati?”

Corespondent Grecia pentru raportmonden.ro NIKOS KOUDOUNIS

Citeste si

1 comment

Pascalau Ioan 10 octombrie 2013 - 9:42 PM

da sunt de acord cu miscarea elena feminista.da criminalii, violatorii, agresorii femeilor si copiilor trebuie intai castrati si apoi pedepsiti cu inchisoarea.

Reply

Leave a Comment