Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Aluma te ajuta sa ai un ten fara cicatrici, fara urme, fara riduri

Aluma te ajuta sa ai un ten fara cicatrici, fara urme, fara riduri

by Mirela Dinica
0 comment

Michelle Beauty Center  recomanda cea mai revolutionara si cea mai eficienta tehnologie  de abordare a tratamentului pentru riduri si imbunatatirea aspectului (texturii) pielii folosind radiofrecventa bipolara si vacuumul – Aluma.

Cu ajutorul acestui aparat calitatea pielii se imbunatateste, pacientii capatand un aspect de intinerire naturala, fara chirurgie si fara sa necesite timp de recuperare.

Radiofrecventa  foloseste unde electrice care patrund prin epiderma si lucreaza asupra tesutului subcutanat. Aceste  unde de frecventa inalta fac structura tesutului subcutanat sa se miste, producand astfel un nivel  inalt de energie, temperatura tesutului subcutanat crescand instantaneu.Temperatura ridicata face ca fibrele  si tesutul de colagen sa se contracteze si duce la formarea si recombinarea moleculelor de colagen, avand ca rezultat efectul dorit de intindere a pielii, indepartare a ridurilor, modelarea siluetei, etc.

Cura terapeutica consta in 10 sedinte efectuate la fiecare 7 zile, iar pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an. Spre deosebire de alte interventii chirurgicale  tratamentul cu Aluma nu implica efecte secundare, precum persistenta vanatailor, aspectul de piele valurita  sau lipsa sensibilitatii cutanate, tmp indelungat dupa operatie.

Deci cu alte cuvinte,  Michelle  Beauty Center situat in str. Serg. Anghel Gheorghe, nr. 4, sector 1, Bucuresti,  va asteapta pentru corectarea cicatricilor,  diminuarea ridurilor  si  redarea elasticitatii cutanate in timp record.

 

Citeste si

Leave a Comment