Home VEDETEINEDIT Semifinalist al echipei Smiley la Vocea Romaniei, AMIR lanseaza prima piesa – What You Want

Semifinalist al echipei Smiley la Vocea Romaniei, AMIR lanseaza prima piesa – What You Want

by Mirela Dinica
0 comment

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei” in sezonul 7, Amir, lanseaza piesa de debut, What You Want, un mix de influente europene si orientale, perfecta pentru vara care tocmai a inceput.

„Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii sa zambeasca si sa se simta bine atunci cand imi asculta muzica”, povesteste Amir.

Amir a trait multa vreme in Palestina, unde a descoperit muzica determinat fiind de conditiile de razboi si de starea de tensiune in care traia impreuna cu parintii lui. Intors in Romania, Amir a participat in 2008 la Megastar, la care a fost desemnat castigator.
Anul trecut, pasiunea pentru muzica l-a impulsionat sa participe si la Vocea Romaniei si a ales sa mearga in echipa lui Smiley: “Amir a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. I-am propus sa vina la studio si sa incepem sa lucram impreuna. Are un timbru special si recunosc ca are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii”, marturiseste Smiley.

What You Want este o co-productie MediaPro Music si HaHaHa Production si este compusa de Amir Arafat, Lucian Nagy, Dorian Micu, Cristian Pascu, Sebastian Seredinschi, Serban Cazan, Radu Alexandru, iar versurile de Dorian Micu, Cristian Pascu.

Poti asculta piesa aici: 
Link: https://youtu.be/YCx9EJoBfvM

Citeste si

Leave a Comment