Prima pagină » Amway prezintă noua colecție de machiaj Artistry

Amway prezintă noua colecție de machiaj Artistry

by Mirela Dinica
0 comment

Gama de produse ARTISTRY, exclusiv de la Amway, prezintă Colecția de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN – o adevărată capodoperă, alcătuită din culori vii, de primăvară, pentru ochi, pomeți și buze, care permit oricui să dea frâu liber imaginației pentru a obține un look glamour, contemporan.

Podiumurile de prezentare ale colecțiilor pentru sezonul de primăvară 2013 au fost dominate de bogăție și romantism – designerii au expus o eleganță îndrăzneață, siluete longiline clasice și materiale tradiționale, amplificate de texturi luxuriante și inedite și forme sculpturale fermecătoare – iar tendințele în machiaj au urmat îndeaproape. Ochii smoky eyes, pomeții de culoarea caisei, pleoapele discret conturate și buzele umede, cu accente subtile, dar în același timp dramatice – în culori aprinse, uimitoare, sunt elementele centrale ale sezonului, caracterizat de palete cromatice absolut fascinante.

„Luminozitatea translucidă ce caracterizează colecția ENCHANTED GARDEN este inspirată de tabloul „Nuferi” al lui Monet. Pentru a da un caracter modern acestei colecții, am urmărit podiumurile de prezentare unde machiajul a fost utilizat pentru un efect coloristic desăvârșit care să confere un look mai strălucitor și mai îndrăzneț”, a declarat Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY.

Ochi de o frumusețe răpitoare

Fardurile trio pentru ochi ARTISTRY Water Eye Colors, disponibile în două palete cromatice distincte – conțin noile formule dual-phase pe bază de apă ce învăluie ochii cu un voal sclipitor de culoare. Formula unică se omogenizează în interiorul sticluței printr o agitare rapidă, transformându-se instantaneu într-o pudră mătăsoasă care alunecă pe pleoape. Aceste farduri se aplică ușor și redau un efect cromatic subtil sau intens, fiind disponibile în tonuri luminoase – Pearl trio, ce lucește proaspăt ca roua dimineții, și Sparkle trio ce atrage prin nuanțele albăstrii și aurii translucide. Pentru a defini culoarea, dermatograful pentru ochi de la ARTISTRY, cremos și foarte lucios, cu o formulă metalică și burețel încorporat, îmbogățit cu balsam, poate fi aplicat pentru un look îndrăzneț și de durată.

Pomeți și buze care atrag privirile

Look-ul delicat, luxuriant al pomeților și al buzelor, pe care până acum doar vi-l puteați imagina, se transformă într-o frumoasă realitate cu Sheer Cheek Color și Lip Gloss Duos de la ARTISTRY. Îmbogățit cu buchete proaspete de nuanțe, Sheer Cheek Color este realizat din minerale prelucrate manual, cu o textură microfină care se aplică ușor pentru a crea un aspect final strălucitor, mătăsos și luminos. Culoarea delicată și totuși bine conturată accentuează obrajii printr-o culoare radiantă subtilă. Pentru a răsfăța buzele, Lip Gloss Duos conțin balsamuri cremoase din belșug, conferind un aspect translucid și strălucitor. Duo-urile conțin sfere cu acid hialuronic, care oferă un aspect mai plin buzelor și perle cu efect special care dau volum.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type