Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Amway prezintă noua colecție de machiaj Artistry

Amway prezintă noua colecție de machiaj Artistry

by Mirela Dinica
0 comment

Gama de produse ARTISTRY, exclusiv de la Amway, prezintă Colecția de machiaj ARTISTRY ENCHANTED GARDEN – o adevărată capodoperă, alcătuită din culori vii, de primăvară, pentru ochi, pomeți și buze, care permit oricui să dea frâu liber imaginației pentru a obține un look glamour, contemporan.

Podiumurile de prezentare ale colecțiilor pentru sezonul de primăvară 2013 au fost dominate de bogăție și romantism – designerii au expus o eleganță îndrăzneață, siluete longiline clasice și materiale tradiționale, amplificate de texturi luxuriante și inedite și forme sculpturale fermecătoare – iar tendințele în machiaj au urmat îndeaproape. Ochii smoky eyes, pomeții de culoarea caisei, pleoapele discret conturate și buzele umede, cu accente subtile, dar în același timp dramatice – în culori aprinse, uimitoare, sunt elementele centrale ale sezonului, caracterizat de palete cromatice absolut fascinante.

„Luminozitatea translucidă ce caracterizează colecția ENCHANTED GARDEN este inspirată de tabloul „Nuferi” al lui Monet. Pentru a da un caracter modern acestei colecții, am urmărit podiumurile de prezentare unde machiajul a fost utilizat pentru un efect coloristic desăvârșit care să confere un look mai strălucitor și mai îndrăzneț”, a declarat Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY.

Ochi de o frumusețe răpitoare

Fardurile trio pentru ochi ARTISTRY Water Eye Colors, disponibile în două palete cromatice distincte – conțin noile formule dual-phase pe bază de apă ce învăluie ochii cu un voal sclipitor de culoare. Formula unică se omogenizează în interiorul sticluței printr o agitare rapidă, transformându-se instantaneu într-o pudră mătăsoasă care alunecă pe pleoape. Aceste farduri se aplică ușor și redau un efect cromatic subtil sau intens, fiind disponibile în tonuri luminoase – Pearl trio, ce lucește proaspăt ca roua dimineții, și Sparkle trio ce atrage prin nuanțele albăstrii și aurii translucide. Pentru a defini culoarea, dermatograful pentru ochi de la ARTISTRY, cremos și foarte lucios, cu o formulă metalică și burețel încorporat, îmbogățit cu balsam, poate fi aplicat pentru un look îndrăzneț și de durată.

Pomeți și buze care atrag privirile

Look-ul delicat, luxuriant al pomeților și al buzelor, pe care până acum doar vi-l puteați imagina, se transformă într-o frumoasă realitate cu Sheer Cheek Color și Lip Gloss Duos de la ARTISTRY. Îmbogățit cu buchete proaspete de nuanțe, Sheer Cheek Color este realizat din minerale prelucrate manual, cu o textură microfină care se aplică ușor pentru a crea un aspect final strălucitor, mătăsos și luminos. Culoarea delicată și totuși bine conturată accentuează obrajii printr-o culoare radiantă subtilă. Pentru a răsfăța buzele, Lip Gloss Duos conțin balsamuri cremoase din belșug, conferind un aspect translucid și strălucitor. Duo-urile conțin sfere cu acid hialuronic, care oferă un aspect mai plin buzelor și perle cu efect special care dau volum.

Citeste si

Leave a Comment