Prima pagină » Ana-Maria Barnoschi ridica temperatura pe plaja Mambo, din Mamaia

Ana-Maria Barnoschi ridica temperatura pe plaja Mambo, din Mamaia

by Mirela Dinica
0 comment

Invitata la “Draga mea prietena”, Ana-Maria a anuntat ca ea va fi cea care ne va spune si cum va fi vremea, intr-un buletin meteo special in fiecare editie a emisiunii transmisa in direct de la malul marii.

“Eu m-am pregatit de mare! Vom face fitness impreuna, vom dansa si tot de la mine veti afla cum va fi vremea la mare, cat vom fi la Mamaia cu emisiunea <Draga mea prietena>!”, a spus spune Ana-Maria. Special pentru plecarea pe litoral, Ana-Maria si-a schimbat look-ul, abordand o frizura afro.

“Am stat 7 ore sa imi fac coafura asta, pe care am ales-o special pentru sezonul estival “Draga mea prietena”,a adaugat simpatica vedeta. Incepand de luni, 1 iulie, intreaga echipa “Draga mea prietena” se muta la mare, in Mamaia, pentru a fi in mijlocul distractiei estivale. Cristina Cioran si Paula Chirila, prezentatoarele indragitei emisiuni, ii vor molipsi cu energia lor inepuizabila pe telespectatori, dar si pe turistii de pe plaja Mambo, vor oferi ponturi despre cele mai tari locuri de distractie de pe litoral si vor avea invitati unul si unul, gata sa impartaseasca povesti interesante telespectatorilor si turistilor aflati pe plaja Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment