Prima pagină » Ana Maria Gheorghe a ales ce nume v-a purta fetita sa

Ana Maria Gheorghe a ales ce nume v-a purta fetita sa

by Mirela Dinica
0 comment

Ana Maria Gheorghe a avut parte de o ședință foto specială. Si acest lucru s-a intamplat pentru că prezentatoarea de la Observator Antena 1 a făcut primele poze „cu burtică”. Ana trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și a ales deja numele pentru fetița sa.

„Unii n-au înțeles de ce am ținut secretul, dar sunt superstițioasă și am avut tot felul de experiențe în viață care mi-au demonstrat că e mai bine să țin pentru mine anumite lucruri. Acum poate să știe toată lumea că o să fiu mamă. O să am o fetiță pe care o să o cheme Maria Margarida. Îmi doresc să fie cea mai sănătoasă, bună și deșteaptă fetiță din lume și sper să semene cu tati atât fizic, cât și la temperament. Sper să aibă părul creț”, spune fericită prezentatoarea de la Antena 1.

Întrebată dacă își dorește mai mulți copii, Ana Maria recunoaște că îi adoră și că i-ar plăcea să aibă o familie numeroasă: „Multă lume mă întreabă dacă e primul copil și mai urmează și alții. Eu îmi doresc să fie pitica sănătoasa și dacă vrea Dumnezeu, eu aș face muuuuulti.”

Citeste si

Leave a Comment