Prima pagină » Anda Adam isi doreste o iubire ca in filme

Anda Adam isi doreste o iubire ca in filme

by Mirela Dinica
0 comment

Dupa ce single-ul AMO a ajuns pe primele locuri ale mai multor radiouri si a rasunat in toate cluburile din tara, a venit momentul ca Anda Adam, iubita si pentru rolul sau in mai multe emisiuni TV, sa lanseze un nou single si videoclip. 

„Daca ar fi” spune o poveste in care se simt doua arome, la fel de prezente si acide in acelasi timp – iubirea si ura. Ea surprinde cu o voce calda si senzuala momentul in care protagonistii relatiei sunt in impas, in care alinturile sunt inlocuite de „vorbe grele”, in care gesturile formale iau locul tandreturilor si privirile devin echivoce. 
Anda canta despre o experienta in care cu siguranta ne putem regasi cu totii „daca-ar fi sa povestim, viata noastra-i ca un film, ne jucam ca ne iubim dar la final ne despartim”. 
Videoclipul a fost filmat in doua locatii si se bucura de aparitia surpriza a Roxanei Vancea si a lui Pepe. Anda si prietenele ei sunt surprinse urmarind un meci de fotbal american, jucat de una dintre echipele romanesti active – Predators. Intre cantareata si unul dintre jucatori se poate simti o tensiune amoroasa care culmineaza cu un vis… fierbinte al acesteia. Odata cu venirea serii, Anda si prietenel ei incing o petrecere energizanta in compania unor veritabili motociclisti cascadori. 
Cum noaptea nu este numai momentul distractiei ci si al gesturilor necugetate si al marturisirilor, cei doi indragostiti incep un joc al promisiunilor si mangaierilor… dar cine poate sti care dintre povestile de dragoste traite va fi fara de sfarsit? 

Anda Adam – Daca ar fi: http://youtu.be/1-uvYxMfkvo 

Citeste si

Leave a Comment