Home VEDETEMONDEN Anda Adam: “Nu am beneficiat de nicio asigurare medicală! Am plătit cash prețul integral al operației!”

Anda Adam: “Nu am beneficiat de nicio asigurare medicală! Am plătit cash prețul integral al operației!”

by Mirela Dinica
0 comment

Anda Adam dezminte informațiile apărute recent în presă privind presupusa reducere a costurilor operației estetice de înlocuire a implanturilor mamare printr-o asigurare medicală.

“Nu am vrut să ofer nicio declație până în acest moment pentru că este un subiect ce ține de intimitatea fiecărui om. Am remarcat însă că informațiile din presă au ajuns să sfideze nu doar adevărul, ci și respectul față de un om care a muncit o viață întreagă pentru a-și clădi o carieră de succes. Prin urmare, țin să precizez: am recurs la o operație de înlocuire a implanturilor mamare, precedentele datând deja de 11 ani. Intervenția a avut loc la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. Am plătit suma integral, cash, același tarif pe care l-au plătit și alte paciente, printre acestea și prietene de-ale mele. Nu am beneficiat de nicio reducere, nici pe seama notorietății mele, nici printr-o asigurare medicală. În cazul acestui tip de operație, nicio asigurare medicală nu suportă costurile intervenției, fiind una pur estetică, și nu de reconstrucție în urma unui accident. Nu înțeleg cum de s-a ajuns să se speculeze așa ceva. Este revoltător în condițiile în care unii oameni, care au nevoie de sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate, ajung să creadă că Anda Adam a avut întâietate pe baza unui moft. Chiar dacă legal s-ar fi putut întâmpla, nu aș fi avut nevoie de reduceri, de compensații, costurile acestei intervenții nefiind o problemă pentru mine. Este trist, însă, să constați cu se aruncă pe nedrept cu noroi în tine, cu neadevăruri pe baza unui subiect ce ține oricum de intimitatea ta! Am muncit toată viața și voi munci în continuare să le ofer celor care mă apreciază muzică și show-uri de calitate și continui să sper că doar acestea contează cu adevărat, nu exagerările și neadevărurile apărute uneori în presă. Vă mulțumesc!”.

Citeste si

Leave a Comment