Prima pagină » Anda Adam, printre sosiile Lady Gaga la București

Anda Adam, printre sosiile Lady Gaga la București

by Mirela Dinica
0 comment

Anda Adam a fost aseară la un pas de a rata concertul Lady Gaga de la București. Solista a susținut după-amiază un recital la Oradea, de unde s-a grăbit să ajungă înapoi în Capitală pentru a participa la show-ul idolului ei.

Anda a sosit în Piața Constituției la 10 minute după ce concertul deja începuse, însă a urmărit impresionată întreaga desfășurare de forțe. Artista noastră a dansat și a fredonat piesele alături de fanii vedetei americane. Printre aceștia, și câteva fete care și-au aranjat părul exact ca Anda Adam. Mai exact, și-au prins părul în fundă, în vârful capului. Anda a purtat la concertul Lady Gaga o vestă de piele accesorizată cu  multe lanțuri metalice. Chiar dacă era obosită după un drum de șase ore, Anda s-a bucurat pe deplin de show-ul vedetei americane. “Concertul a fost genial! Mi-a umplut sufletul de bucurie. De la Michael Jackson și Madonna nu am mai văzut un concert comercial atât de bun”, declară Anda Adam.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type