Home STIL DE VIATAFRUMUSETE Andra, ambasadoarea Garnier

Andra, ambasadoarea Garnier

by Mirela Dinica
0 comment

In urma cu 2 ani, Garnier anunta inceperea colaborarii cu Andra Maruta ca Ambasador local al brandului. Recent s-a filmat un nou spot cu Andra pentru Color Naturals, care va fi on air in acest sfarsit de an, fiind pentru prima data cand Garnier filmeaza un spot in Romania.

Am lucrat cu o echipa de profesionisti si a fost excelent. Nici nu ai timp sa simti oboseala cand vezi ca rezultatul efortului tau e unul uimitor, veti vedea ” a spus Andra.

Tot pentru prima data, imaginea Andrei va aparea pe cutia de Garnier Color Naturals nuanta 3 – saten inchis, nuanta pe care o foloseste. Andra poarta nuanta 3 – saten inchis. Noul Garnier Color Naturals Crème ne propune acum o dublaprotectie* si culori bogate, fara par degradat. Cele 3 uleiuri hranesc parul in profunzime si creeaza o bariera de protectie impotriva degradarii acestuia. Formula crema exclusiva ofera parului o culoare bogata si o protejeaza pentru mai mult timp. Parul alb este acoperit in proportie de 100%. Culoarea se pastreaza ca in prima zi si de aceea Andra il recomanda cu multa caldura tuturor femeilor si mamei ei.

 

 

Citeste si

Leave a Comment