Home VEDETEINEDIT Andreea Mantea se pregătește de nuntă? Vezi cine a cerut-o de nevastă!

Andreea Mantea se pregătește de nuntă? Vezi cine a cerut-o de nevastă!

by Mirela Dinica
0 comment

“In premiera va spun, viitoarea mea sotie este aici! Vreau sa o cunoasteti cat de harnica, frumoasa, desteapta si cuminte este … Andreea Mantea!”, a facut Liviu Varciu prezentarea invitatei sale, spre suprinderea celor aflati in platoul emisiunii “Roata norocului”. “Andreea, stii ca sunt un barbat devotat … vrei sa fii sotia mea?”, a continuat acesta sporind rumoarea din jur.

Raspunsul Andreei nu s-a lasat asteptat si a fost la fel de surprinzator: “Eu zic sa asteptam, sa vedem cum decurge aceasta emisiune. Sa vedem cum ne intelegem, daca imi place aici la tine si, daca imi place, raman de tot”.

“Am simtit ca trebuie sa fii sotia mea!”

Desi sunt prieteni buni de multi ani, Andreea Mantea si Liviu Varciu nu s-au sfiit  sa-si faca declaratii, care de care mai nastrusnice, pe tot parcursul emisiunii. “Daca imi spuneai <Da>, in 2005, cine stie unde eram acum.”  Andreea a clarificat nebuloasa lui Liviu: “Pai in cazul asta nu mai erai aici. Ci acasa, faceai mancare, curatenie, iar eu ma ocupam de cei cinci copii ai nostri”. Dupa ce i-a cantat melodia trupei Holograf, “Ti-am dat un inel”, Liviu a ingenuncheat in fata frumoasei vedete si i-a cerut mana:  “Draga mea Andreea,  de prima oara cand te-am strans in brate si mi-am impreunat buzele cu ale tale, am simtit ca tu trebuie sa fii sotia mea! (…) Vrei sa fii langa mine,  la bine, si la rau, si numai moartea sa ne desparta, nu vreun milionar? Da sau nu?”.  Andreea i-a raspus cu emotie in glas: “Toata viata mi-am imaginat acest moment!”

Citeste si

Leave a Comment