Prima pagină » Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

by Raport Monden
0 comment

Andreea Marin Bănică se va întâlni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, în cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc la Marsilia. Andreea Marin Bănică a acceptat invitația Aerotravel Lufthansa City Center de a fi prezentă la evenimentul de inaugurare al vasului de croazieră MSC Divina, a cărei imagine este Sophia Loren. Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actriță, ce urmează a fi publicat în numărul următor al revistei Business Woman.

“Sophia Loren e întruchiparea feminității și nu are vârstă. Ca actriță, Sophia Loren a fost prima care a obținut, acum mai bine de jumătate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol într-un film străin. Este vorba despre pelicula “La Ciociara”, pentru care Sophia a fost premiată în 1962. Cariera sa impune un singur cuvânt: respectul. Sunt onorată să fiu jurnalista din România care va sta de vorbă cu Sophia Loren cu ocazia lansării vasului MSC Divina”, declară Andreea Marin.

Inaugurarea MSC Divina se va face în prezența Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croazieră MSC, și a altor personalități internaționale precum Gerard Depardieu (gazda evenimentului) sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmând a susține un recital în cadrul evenimentului de inaugurare.

Cabină decorată după indicațiile Sophiei Loren

Designul navei MSC Divina este un elogiu adus Sophiei Loren. De altfel, cabina cu numărul 16007 de pe puntea 16 a fost decorată după indicațiile celebrei actrițe italiene. Tonuri bogate de roșu, lămpi unicat și covoare din piele de animale salbatice împodobesc această cabină. Pe pereți pot fi văzute fotografii ale artistei în cele mai memorabile roluri ale sale și tot aici se găsește și o copie a mesei de toaletă a actriței.

Nava oferă multiple facilități de relaxare și petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pistă de alergare, teren de baschet și de tenis, un cinema în aer liber și un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine.

Apartamente și dotări de lux

De asemenea, ca și pe celelalte nave de croazieră ale flotei MSC, și pe Divina se va regăsi conceptul de MSC Yacht Club – apartamente de lux care beneficiează de zone lounge, bar, restaurant, zonă cu piscină și Jacuzzi, lift privat pentru accesul la MSC Aurea SPA, precum și de serviciul de majordom disponibil 24 h/zi, toate acestea pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pasagerilor.

MSC Divina cântărește 140 000 tone și are capacitatea de a transporta 4363 pasageri. Numărul punților este de 18, dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri și vor purta numele zeilor din mitologia Greciei: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno și Elios.

[nggallery id=8]

Citeste si

Leave a Comment