Home VEDETEPERSONALITATI Andreea Marin, îndrăgostită de pălăriile Adinei Buzatu

Andreea Marin, îndrăgostită de pălăriile Adinei Buzatu

by Mirela Dinica
0 comment

Din Ciad la Paris si Bodrum, nedespartita de Borsalino

Andreea Marin a facut o adevarata pasiune pentru palarii, preferatele ei fiind faimoasele Borsalino, pe care le-a purtat de cate ori a avut ocazia in aceasta vara. Si ocaziile s-au tot ivit.

Cand a fost in vizita in Ciad (Africa), a fost fotografiata la aeroport cu o palarie panama alba de la Borsalino, asortata cu haine masculine TRENDS, la Roland Garros a purtat una verde achizitionata, alaturi de o alta de culoare violet, tot din magazinele Adinei Buzatu, iar in Turcia, la inaugurarea clinicii Acibadem din Bodrum, si-a accesorizat tinuta cu un Borsalino alb. Entuziasmul pe care il simte fata de aceste palarii l-a impartasit si pe pagina ei de facebook, marturisind ca au devenit preferatele ei:  “Multumesc Adinei Buzatu pentru palaria Borsalino pe care am purtat-o cu mare drag in aceasta vara, precum am facut si cu cele in culori vii (violet, verde, etc) din aceeasi colectie. Iti multumesc, Adina, pentru ca ai venit in intampinarea pasiunii mele pentru palarii si au devenit preferatele mele din acest sezon torid. Un gand bun”.

Prin faptul ca poarta palarii Borsalino, Andreea Marin a intrat intr-un club select, din care fac parte Johnny Depp, Keira Knightley  sau Diane Kruger, dar si Loredana Groza, care si-a cumparat recent doua Borsalino din colectia pictata manual de artistul neo-pop Willow din magazinele TRENDS by Adina Buzatu. 

 

 

Citeste si

Leave a Comment