Prima pagină » Andreea Marin s-a impacat cu Stefan Banica!

Andreea Marin s-a impacat cu Stefan Banica!

by Mirela Dinica
1 comment

Dupa ce au anuntat la inceputul acestu an ca s-au despartit, Andreea Marin si Stefan Banica au postat pe Facebook un mesaj din care rezulta ca acum se inteleg din ce in ce mai bine si impacarea definitiva a devenit doar o problema de timp. De altfel, Zana a declarat chiar ca imi mai doreste un copil si ca poarta in continuare numele fostului sot: Banica.

„Eu si Stefan ne intelegem mai bine acum decat atunci cand eram casatoriti! Exista posibilitatea unei impacari!
Stefan a stat cu Violeta cat timp am fost eu plecata in Turcia. Noi nu am oferit amanunte despre divortul nostru. Eu si Stefan suntem intr-o relatie buna, chiar mai buna. Pot sa spun ca acum ne intelegem mai bine ca inainte. Suntem divortati in acte, dar tinem foarte mult unul la celalalt. Exista si posibilitatea unei impacari, dar vreau sa las ca lucrurile sa se intample, sunt mult mai relaxata. Nu e usor.
In buletin, numele meu e in continuare Banica. Eu sunt aceeasi. Muncesc la fel de mult sau de putin. Ma simt mai stapana pe mine, mai increzatoare. Atat timp cat suntem sanatosi, putem sa privim tot inainte. Noi, eu si Stefan, nu mai locuim impreuna, dar fetita sta si la mine si la el. Stefan poate sa o vada sau sa o ia de fiecare data cand simte. Violeta poate sa mearga la el de fiecare data cand i se face dor.
La inceput mi-a fost greu sa ascult piesa ‘Ce e dragostea’. I-am spus si lui la concertul de Craciun ca o sa imi fie greu sa ascult aceasta piesa. Acum, insa, imi place foarte mult, e preferata mea. Eu sunt fanul lui Stefan dinainte sa fim impreuna.
Stefan a castigat procesul cu Adriana Nicolae. Eu nu puteam sa urc pe scena si sa iau premiul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Despre domnisoara Lavinia Parva nu vreau sa vorbesc (ele au stricat casnicia noastra)”.

Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică jr. (45 ani) au anunțat la începutul anului că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Ștefan Bănică mai are un fiu, Radu Ștefan, în vârstă de 10 ani, rezultat în urma relației cu Camelia Constantinescu.


Citeste si

1 comment

Andreea Marin s-a impacat cu Stefan Banica! | adpres.ro 22 februarie 2013 - 2:50 PM

[…] Vezi Sursa… […]

Reply

Leave a Comment