Prima pagină » Andreea Raicu dependenta de produsele L’Oreal

Andreea Raicu dependenta de produsele L’Oreal

by Raport Monden
1 comment

L’Oreal Paris a demonstrat recent, in cadrul unui eveniment glamour de mare succes, ca lumea machiajului este ca un basm care ai dori sa nu se termine niciodata.

Incursiunea in universul machiajului L’Oreal Paris ne-a demonstrat ca poate fi o poveste care chiar nu se sfarseste niciodata! Este un sir lung de intamplari fantastice si minuni care devin realitate odata ce descoperi ca promisiunile din spatele fiecarui produs nu sunt doar vorbe ci… fapte.

La acest minunat eveniment care a avut loc la Restaurantul Sole&Luna am descoperit fondul de ten Mat Magique pentru ten impecabil, mascara False Lash Wings pentru gene ca aripile de fluture si colectia de lacuri de buze gurmande Shine Caresse. Sa fie acesta trusoul Printeselor? Poate… Sau sa fi aflat L’Oreal Paris care sunt secretele zanelor? Poate… cate un pic din fiecare si toate laolalta, pentru ca Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal Paris, a spus ca acestea sunt produsele must-have ale fiecarei printese in acest sezon. Si pe buna dreptate, nu sunt foate femeile printese?

Citeste si

1 comment

Andreea Raicu dependenta de produsele L’Oreal | adpres.ro 22 februarie 2013 - 2:50 PM

[…] Vezi Sursa… […]

Reply

Leave a Comment