Prima pagină » Andreea Raicu: “Nu mănânc carne de patru ani!”

Andreea Raicu: “Nu mănânc carne de patru ani!”

by Mirela Dinica
0 comment

Adelina Pestritu ii invita pe telespectatori, duminica, la o noua editie a emisiunii “D Paparazzi”. In aceasta saptamana veti putea afla ce o nelinisteste pe Laura Cosoi, dar si cum infrunta trecerea la varsta de 30 de ani. “Ridurile mele s-au accentuat!”, ne-a declarat aceasta. In ce fel actioneaza pentru a scapa de ridurile inestetice, aflati duminica seara, la Kanal D.

Andreea Raicu dezvaluie in editia de duminica a emisiunii “D Paparazzi” faptul ca de mai bine de patru ani nu a mancat carne. “Am renuntat la carne in urma cu patru ani si nu mi-e niciodata pofta. In rest, mananc absolut orice. Eram o iubitoare de preparate din carne, pana si pentru oamenii apropiati mie a fost un soc sa renunt la asta”, ne-a declarat Andreea. In plus, reporterii emisiunii au descoperi ca pe bratul vedetei troneaza un tatuaj nou cu mesajul: SERENDIPITY (n.r.: noroc din intamplare). Despre acest mesaj, vedeta spune: “Le recomand oamenilor sa creada in autosugestie, puterea gandului si meditatie. Eu le fac si mi-au schimbat viata”.

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type