Prima pagină » Annes, prefereta lui Corneliu Vadin Tudor| VIDEO

Annes, prefereta lui Corneliu Vadin Tudor| VIDEO

by Mirela Dinica
0 comment

Cântăreața a fost plăcut surprinsă să afle că europarlamentarul îi admiră muzica!

Annes este acum in promovare cu noul ei single “Unde…”, pentru care a filmat recent un videoclip incendiar. Artista a aflat zilele trecute ca este admirata de Corneliu Vadim Tudor care a invitat-o la redactia revistei Romania Mare, acolo unde a primit nenumarate carti din partea binecunoscutului politician, pe care abia asteapta sa le rasfoiasca.

“Am ramas placut surprinsa de faptul ca domnul presedinte Vadim Tudor imi admira muzica. M-a felicitat pentru faptul ca am piese in limba romana si m-a invitat la redactia Romania Mare unde am primit foarte multe carti cu autograful dumnealui, inclusiv un colind de Craciun pe care mi l-a oferit sa-l pun pe muzica”, a povestit incantata Annes. De la redactia lui Vadim, Annes a plecat catre un eveniment monden unde ar fi trebuit sa-si afaca aparitia si frumoasa Catrinel Menghia. Pentru ca a auzit ca Annes o va intalni acolo pe frumoasa romanca care face senzatie in Italia si nu numai, Corneliu Vadim Tudor a fost generos si i-a trimis  prin cantareata lui Menghia, doua carti cu aforisme, care-i poarta semnatura, una in limba italiana si cealalta in romana.

 Puteti asculta aici noul single semnat Annes: 

[youtube width=”580″ height=”325″ video_id=”fYAltwvo6OA”]

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type