Prima pagină » Arată cu 15 ani mai tânără cu o singură aplicare

Arată cu 15 ani mai tânără cu o singură aplicare

by Mirela Dinica
0 comment

ARTISTRY, gama disponibilă exclusiv prin AMWAY, a lansat recent în România, Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury, un produs anti-rid inovator care stimulează energia celulelor epidermei, ajutând la refacerea „energiei vitale” astfel încât tenul se va simți cu până la 15 ani mai tânăr.

 Crema pentru ochi Creme LuXury, la fel ca și crema pentru față Creme LuXury, asigură rezultate uimitoare și o reparare totală a zonei din jurul ochilor. Ambele produse sunt rezultatul cercetărilor minuțioase ale oamenilor de știință ARTISTRY cu privire la procesul de îmbătrânire al pielii și au la bază un ingredient rar, exclusiv – Cardiolipina, ce reface celulele pielii. Formula Cremei pentru ochi Creme LuXury combate cearcănele și pungile de sub ochi, reduce liniile fine și ridurile și îi redă tenului fermitatea și elasticitatea.

Crema de față și Crema pentru ochi Creme LuXury conțin lipozomii Roxisomes™, extract de spanac, ce ajută la repararea ADN-ului pielii care poate fi afectat de radicalii liberi generați în timpul producției de energie în celule, și L-Carnosina, care ajută la regenerarea celulelor pielii din interior.

În formula Cremei pentru ochi Creme LuXury, tehnologia CellEffect este completată cu polimeri, ce conferă o imediată senzație de lifting după numai o singură aplicare, precum și de extracte naturale selectate pentru un efect de calmare și hidratare, reducând aspectul umflat, cearcănele și liniile fine.

Citeste si

Leave a Comment