Prima pagină » Artistry a lansat „Escape to Paradise” – Toamnă 2012

Artistry a lansat „Escape to Paradise” – Toamnă 2012

by Mirela Dinica
0 comment

Evadați în paradis în această toamnă, cu noua colecție de machiaj inspirată de o destinație de vacanță care pur și simplu îți taie respirația – St. Moritz. Oferită exclusiv de Amway, uimitoarea colecție Artistry Escape to Paradise – Toamnă 2012, ce continuă conceptul de lux și rafinament al colecției de primăvară, surprinde prin frumusețea pură, imaculată și eleganța sofisticată a unui peisaj feeric de iarnă.

Cele două palete de culori în ediție limitată, oferite într-un ambalaj de lux, placat cu aur de 24 de carate și împodobit cu cristale Swarovski vă vor oferi o strălucire aparte în sezonul rece.

Palete de farduri pentru ochi și obraji inspirate de cabane poleite cu aur și ghețari de cristal

Oferind câte ceva pentru fiecare în două palete de culori distincte – nuanțe calde de maroniu, bronz și crem și, alternativ, nuanțe reci de albastru, roz și mov – Paletele pentru ochi și obraz Artistry prezintă șase nuanțe de farduri de pleoape cremoase și delicate, care se aplică uniform și arată încântător. Disponibile într-o varietate de finisări – strălucitor, lucios sau metalic – fardurile pot fi aplicate individual sau în straturi, pentru un aspect mai dramatic. Combinate cu două pudre mătăsoase pentru pomeți, alături de pensule de dimensiuni optime pentru a fi purtate în poșetă, paletele permit o aplicare perfectă atât acasă cât și la drum.

Pentru buze seducătoare, luciurile de buze Artistry duo oferă câte două nuanțe cremoase în tonuri calde și respectiv reci, care îmbracă buzele într-o strălucire de satin, cu o ușoară aromă de vanilie. Oferind un răsfăț rafinat, învelit în aur placat de 24 de carate și împodobit cu cristale Swarovski, ambalajul este inspirat de modelele elegante ale plăcuțelor atașate la bagajele vintage, pentru cel mai șic și cel mai exclusivist accesoriu al sezonului.

Colecția de toamnă Escape to Paradise include și un dermatograf pentru ochi într-o nuanță universal atrăgătoare și deosebit de rafinată, Antique Silver. Dotat și cu un burețel încorporat pentru estomparea culorii, dermatograful pentru ochi are la bază o formulă foarte comfortabilă din ulei de jojoba, vitamina E și ulei extras din semințe de bumbac, care oferă hidratare, nu încărcă și nu se întinde. În completarea look-ului, mascara Artistry pentru alungire și definire în nuanța Granite cu formula inovatoare FlexFX accentuează și separă genele, alungindu-le cu generozitate, pentru o privire captivantă și fermecătoare. 

Citeste si

Leave a Comment