Prima pagină » Au strâns de-o echipă! Vezi lotul prezent la reunire

Au strâns de-o echipă! Vezi lotul prezent la reunire

by Mirela Dinica
0 comment

Rapidiștii s-au descurcat de minune după ce tot mai multe zvonuri îi dădeau ca și dezbinați și s-au întors de joi la treabă. În cursul dimineții de azi s-au antrenat sub comanda lui Mircea Cojocaru, care va fi secundul tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău.

La ședința de pregătire, care a început la ora 10:00, au participat 25 de jucători. Față de joi, când s-au strâns doar 22 de jucători,10 dintre ei de la echipa secundă, vineri, la reunirea oficială, a luat parte și Octavian Abrudan, de la Universitatea Cluj.

Lot prezent la reunire:
Portari: D. Coman, Drăghia
Fundași: Burcă, Oros, Wallace, Dăescu, Țâncu
Mijlocași: Alexa, M. Roman, Herea, Milisavljevici, I. Apostol, Ad. Grigore, Al. Ioniță, Al. Coman, Fl. Călin, A. Matei
Atacanți: Pancu, Sburlea, A. Crețu, Ciolacu, Surdu
Absenți: Teixeira, Bozovici, Pavlovici, N. Grigore, Rui Duarte

Accidentarea lui Pancu a recidivat
Daniel Pancone încă are probleme la genunchi după accidentarea suferită la meciul cu U Cluj (1-1), în retur. Deși s-a înțeles cu George Copos să continue și în sezonul următor, atacantul de 34 de ani nu și-a revenit complet după leziunea de la ligamentul genunchiului drept. Pancone a forțat la vremea respectivă să revină pentru derby-ul cu Dinamo, iar asta îi poate agrava situația acum.

M. Antonio, tentat de PAOK
Marcos Antonio și-a încheiat contractul cu giuleștenii și a anunțat că nu vrea să se mai întoarcă la Rapid din cauza președintelui clubului, Constantin Zotta. Fostul căpitan al alb-vișiniilor este foarte aproape să ajungă la PAOK Salonic, fosta echipă a lui Ladislau Boloni, dar unde încă evoluează Costin Lazăr.

Sabău, oficial de luni
Finanțatorul George Copos a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Ioan Ovidiu Sabău pentru preluarea echipei pe următorii doi ani și că tehnicianul de 44 de ani va fi prezentat oficial la începutul săptămânii viitoare. “Ovidiu Sabău este noul antrenor al echipei, iar luni va semna contractul”, a specificat șeful giuleștean.

Citeste si

Leave a Comment