Home ACTUALITATE BaByliss Paris a câștigat titlul Guinness World Records pentru cele mai multe bucle realizate cu ondulatorul Curl Secret

BaByliss Paris a câștigat titlul Guinness World Records pentru cele mai multe bucle realizate cu ondulatorul Curl Secret

by Mirela Dinica
0 comment

BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate intr-o ora de către o echipa de 12 stiliști, cu ajutorul ondulatorului complet automat Curl Secret. Evenimentul intitulat Provocarea Buclelor a avut loc în zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni și timp de o oră, 12 stiliști au coafat 106  doamne si domnisoare.

Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records după îndeplinirea tuturor condițiilor necesare. Este prima dată când un brand de frumusețe stabilește un record în România și mai ales un record mondial în ceea ce privește buclele.

Astfel, BaBylissParis a depasit recordul stabilit anul trecut in Rusia cand 97 de femei au fost coafate cu un model de ondulator de o echipa de 12 stilisti si a intrat astfel in Guiness Book.

babylissparis_stabileste_un-_nou-record_guinnessworldrecords

Pe piața din România, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate. Astfel, anul acesta, BaByliss Paris a adus o nouă inovație aparatului, direcția de ondulare reglabilă. Astfel, noul Curl Secret îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Pe durata evenimentului, toți cei prezenți au avut parte de demonstrații live, muzică, o tombolă unde  au fost oferite ondulatoare automate Curl Secret și vouchere de reduceri. De asemenea, trei bloggerite renumite au participat în cadrul evenimentul și au transmis live pe pagina de Facebook BaByliss România ce înseamnă Provocarea Buclelor by BaByliss Paris. Special Koko, Ioana Chisiu și Andreea Codrea au prezentat noul Curl Secret și numeroasele posibilități de coafat cu ajutorul ondulatorului complet automat.

Citeste si

Leave a Comment