Prima pagină » Banalul bicarbonat de sodiu, solutia minune

Banalul bicarbonat de sodiu, solutia minune

by Predescu Cristina
0 comment

Nu mai incapeti in baie de sticle, sticlute, butelcute, borcanase si alte recipiente indispensabile intretinerii frumusetii? Exista o solutie de a inlocui toate aceste cu un plic simplu de bicarbonat de sodiu alimentar. Proprietatile acestuia il recomanda maestru de ceremonii in curatarea si mentinerea sanatoasa a pielii: este un bun antibacterian, nu este toxic, este un bun abraziv curatand cu blandete, este ieftin.

Inlocuieste apa tonica cu o solutie formata din apa si bicarbonat de sodiu si vei observa cum instant pielea capata un aspect catifelat si stralucitor. Pentru o exfoliere gentila a fetei, incluzand toate tipurile de ten, foloseste bicarbonatul  de sodiu aplicat pe fata umezita. Vei observa imediat diferenta, primul strat de celule moarte v-a fi indepartat cu blandete. Acneea este una dintre bolile care pot fi tinute departe prin folosirea activa a bicarbonatului de sodiu. Mastile cu bicarbonat de sodiu sunt unele dintre cele mai eficiente in combaterea acneei.

Poti folosi aceeasi tehnica si pentru exfolierea corpului. La pregatirea baii poti adauga in loc de spumanti si sare de baie o ceasca de bicarbonat si vei observa cum pielea devine mai moale si catifelata. Pentru exfolierea mai rapida a calcaielor adauga cateva lingurite de bicarbonat in cadita.

Cu o solutie formata din apa si bicarbonat de sodiu va puteti tampona zona axilelor inlaturand mirosul neplacut de transpiratie, eliminand nocivul deodorant.

Si lista poate continua, nu va ramane decat sa va inlocuiti vechile produse din baie cu banalul plic de bicarbonat de sodiu, descoperindu-I rand pe rand miraculoasele-i calitati.

Citeste si

Leave a Comment