Prima pagină » Bărbații preferă să vadă „din întâmplare”…

Bărbații preferă să vadă „din întâmplare”…

by Mirela Dinica
0 comment

Este necesar ca un barbat sa adune multi ani de experienta intr-o relatie pentru a fi in stare sa priveasca o femeie care i se arata dezbracata.

Pe tine partial dezbracata

Majoritatea barbatilor tineri nu reusesc decat sa se uite pe furis la femeile goale, iar acest lucru explica, in buna parte, marea audienta pe care o au la ei imaginile cu femei goale din reviste si filme. Acestea sunt inofensive si nu cer barbatului decat sa fie spectator. Stiute fiind acestea (sau mai degraba nefiind stiute), pe barbati ii excita cel mai tare dezbracarea in curs de desfasurare si dezbracarea partiala. Daca ai indoieli asupra acestei afirmatii (mai ales daca partenerul tau sustine ca, in cazul lui, nu e deloc valabila), iata un argument desul de solid din Psihologia Gestalt potrivit acestui fenomen: psihicul uman prefera sa grupeze si sa asocieze detaliile lumii, astfel incat sa alcatuiasca un intreg. De aceea, este mai provocator un puzzle din care lipseste o piesa, decat un puzzle gata facut…

Zona genitala? Nu…

Mai tii minte scena de film in care Sharon Stone lasa, ca din intamplare, barbatii lumii sa priveasca intre picioarele ei? Desi mult dorita si supusa unei presiuni insistente, aceasta zona este extrem de putin cunoscuta de catre barbati, chiar si de aceia care se trag din Don Juan. Vulva (asa se numeste zona genitala externa a unei femei) este pentru barbati o parte tenebroasa a lumii, mai infricosatoare decat Groapa Marianelor din Pacific si dacat buncarele cu ogive nucleare ale Rusiei. Din aceasta cauza, barbatii simt ca a privi direct si in detaliu zona genitala a femeii e prea mult pentru ei.

Cum te mangai singura

Femeia excitata, in cautarea celor mai voluptoase mangaieri, este pentru barbati, o prezenta solicitanta, cu care ei nu prea stiu bine ce sa faca. Oricarui barbat ii convine sa stie ca esti interesata, emotionata si chiar excitata in prezenta lui, din cauza lui. Numai ca, in acele momente, inspiratia lui se cam topeste si ar prefera sa fie doar spectator, sa vada acest lucru de la o oarecare distanta. Mijloacele prin care o femeie devine excitata sunt considerate de barbati secrete feminine bine pazite. Multi sunt convinsi ca o femeie devine interesata sexual pentru ca asa vrea ea, iar manifestarile sunt spectaculoase si ciudate. Cand femeia are privirea schimbata, geme de placere si chiar se zvarcoleste, poti vedea pe fata partenerului ei aceeasi expresie cu a baiatului care merge prima data la Gradina Zoologica si ajunge langa cusca tigrului: incitat si, in acelasi timp, la adapost de fiara dezlantuita. El este convins ca daca ar intinde mana, ceva teribil i se poate intampla.

Pe tine cu alta femeie

Un alt spectacol de privit pe furis este, pentru unii barbati, interactiunea erotica dintre femei. Astfel de scene produc barbatului o oarecare frustrare, similara cu frustrarea pe care o are femeiea care afla ca el se masturzeaza in loc sa faca dragostea cu ea. Pare a fi o actiune fara rost, desi include destula voluptate. Fata de o scena porno dintre o femeie si un  barbat, aceasta este mai relaxata, pentru ca nu este implicat un concurent al barbatului. Exista, cu siguranta, un moment in care spectatorului nostru ii vine cheful sa intervina intre cele doua partenere. El prefera ca tot ce s-a desfasurat pana atunci i-a fost dedicat lui si ar fi de-a dreptul furios sa observe ca femeile respective se plac una pe alta de-a binelea  si nu-l mai baga deloc in seama pe el.

Voyeurismul e o faza de dezvoltare a barbatului

Privirile aruncate pe ascuns catre o manifestare sexuala a altora reprezinta o practica intalnita frecvent la baieti. Inainte de a incepe sa se masturbeze sistematic, ei incep sa priveasca cu nesat orice fragment de lenjerie al profesoarelor, orice instantaneu cu fete aflate in dusuri sau toalete. Baiatul care priveste pe furis astfel de scene stie ca face un gest interzis si mai stie ca o interactiune sexuala cu persoana privita este rezervata barbatilor. Taierea temerii de a fi descoperiti de femeia privita pe furis se ragaseste mai tarziu in retinerea de a interactina cu femeia privita pe furis. Ba chiar mai mult, barbatii care sunt marcati de teama fata de alti barbati sufera frecvent de ejaculare precoce. Aceasta tulburare este de fapt un avantaj al momentului, pentru ca ii permite celui ce ejaculeaza repede sa se afle inainte celui care se teme…

Ce poti face tu?

E bine sa te prinzi in jocul privirilor pe furis. Multe femeie gresesc erijandu-se in terapeuti ai unor barbati timizi. Cel mai mare dezavantaj al acestei greseli este faptul ca femeia „terapeut” incepe prin a sublinia problema acelui barbat. Mai bine ai face sa te lasi privita din profil sau din spate si, daca el se apropie de tine, sa nu faci mare caz din asta. Barbatul care prefera privirea pe furis ar vrea de la tine sa continui sa dai cu aspiratorul sau sa speli vasele in timp ce el te mangaie… Timid, dar pervers, nu-i asa?

Citeste si

Leave a Comment