Home VEDETEEVENIMENT Bătaie cu perne între Ilinca Vandici și câteva manechine

Bătaie cu perne între Ilinca Vandici și câteva manechine

by Mirela Dinica
0 comment
Dupa o lunga perioada in care nu a mai pasit pe catwalk, Ilinca Vandici revine in lumina reflectoarelor, pe litoral, in cadrul unui eveniment ce militeaza pentru natural si verde, in general. Prezentatoarea emisiunii « Showbiz Report » promite o aparitie spectaculoasa la “Green Future Dream”.
 
Fosta iubita a lui Ciprian Marica va puncta finalul intr-o rochie rosie de noapte si se va intinde pe o saltea, instalata direct pe podium, inconjurata de alte modele, precum Gina Maican (Narcisa salbatica), Oana Popa, Miss ASE, Maria Nicula, Luana Tivadar, Cristiana Gherge sau Roxana Dumitru.
Cu ajutorul acestei inedite prezentari de moda, organizatorii, «Green Future», aceeasi care au realizat celebrul «Pufstock», isi propun sa reînvie atmosfera unei petreceri în pijamale, ca pe vremea adolescenței, printr-o  bataie cu perne plina de voie buna. In societatea tot mai sedentarista in care traim, o bataie cu perne poate fi primul imbold, hazliu si jucaus, de a adopta un stil de viata dinamic, din care sa nu lipseasca miscarea. Dupa cum bataia cu perne nu are nici un farmec daca nu are cel putin doi protagonisti, manechinele „combatante” vor transforma podiumul in scena unei batai mai speciale. Asta pentru ca „armele” vor fi foarte multe perne, care vor fi taiate direct pe podium. Pentru a incuraja naturalul si o viata mult mai verde pentru viitor, modelele vor face o „baie” de puf si fulgi de gasca, care vor zbura in toate directiile spre cei din public, carora fetele le vor imparti perne absolut naturale, ergonomice.

Citeste si

Leave a Comment