Prima pagină » Be yellow with Melkior!

Be yellow with Melkior!

by Raport Monden
0 comment

Vara nu s-a terminat, iar Melkior vine in intampinarea voastra si va recomanda cateva produse care va vor pune in evidenta bronzul. Asadar vara indiană Melkior continua  si se îmbracă în galben. Kitul YELLOW COLLECTION la prețul de 71,90 lei în loc de 90,80 lei.

Fard de pleoape Sun Flower

Fardul de pleoape Sun Flower  de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Pret 29,00 lei

Lac de unghii Pineapple

Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.

Pret 29 lei

Penseta oblica de inox YellowNoua

Penseta oblica de inox de la Melkior este special conceputa pentruinlaturarea parului nedorit. Are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precisde fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina.

Pret 25,90 lei

Pila de unghii Yellow

Melkior a creat Pila 2 fete Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240.

Pret 6,90 lei

Citeste si

Leave a Comment