Prima pagină » Bianca Dragusanu, obsedata de perfectiune

Bianca Dragusanu, obsedata de perfectiune

by Raport Monden
0 comment

Make-up artistul Ciftci Elena a participat la un shooting al colectiei de rochii primavara vara by Bianca Dragusanu. Make up artistul ne relatează cateva secrete din backstage despre munca Biancăi si despre secretele ei de frumusețe.

„Bianca este foarte dedicată muncii sale, este acolo trup si suflet si se implica si este atenta la cele mai mici detalii. Rochiile sa fie perfecte, machiajul sa fie impecabil asortat cerințelor si tendințelor, este foarte atenta si la felul in care pozează fetele dându le chiar sfaturi si arătându le poziții cat mai profi pentru a ieși in evidentă ce este mai bine. Azi am văzut un altfel de om decat cel pe care l vedem la televizor, o persoana calda plină de energie pozitivă,muncitoare si foarte prietenoasa făcând echipa extraordinara cu cei cu care colaborează. O femeie frumoasa! Ochii ii sunt trăsătura cea msi frumoasa”, declara  Elena Ciftci, „albastrul ochilor ei intruchipeaza tineretea, delicatetea, inocenta si puritatea”. Insa, chiar si acesti ochi albastri frumosi necesita un machiaj bine realizat. Makeup artistul Ciftci Elena ne asigura ca nu este deloc dificil sa faci un machiaj pentru ochi albastri.

Important este sa cunoasteti regulile de baza si secretele, pe care le dezvaluim in acest articol. Femeile pe care natura le-a inzestrat cu ochi de culoare albastra, sunt foarte norocoase, asa cum este si Bianca Dragusanu care pe langa faptul ca are niște ochi superbi foarte usor de machiat dar orice culoare si pune o face sa arate ca o prințesa din basme, ea are si un ten deosebit de frumos si sănătos, pomeții ii sunt foarte bine concurați neavând nevoie de mari ajustări din machiaj. Având ochii albaștri si culoarea blonda a parului i se potrivesc foarte multe nuante de farduri. Insa, din toata diversitatea de culori putem distinge ca fiind nuantele de argintiu, roz pal, auriu si violet. Se privesc bine si nuantele de perla, maro-gri si liliachiu. Profunzimea privirii poate fi obtinuta cu ajutorul unor nuante de roz aprins.

 

Citeste si

Leave a Comment