Prima pagină » Bien Savvy, la Expomariage 2013

Bien Savvy, la Expomariage 2013

by Mirela Dinica
0 comment

Între 18-19-20 ianuarie, Bien Savvy te așteaptă cu cele mai noi colecții la Expomariage 2013 București. Vino la Hotelul JW Marriott, sala Ploiești, pentru a vedea cele mai frumoase și senzuale rochii de mireasă Bien Savvy.

Piese emblematice ale noii colecții de rochii de mireasă Love Story 2013, rochii de mireasă spectaculoase La Sposa 2013, dar și un preview al noii colecții de rochii de seară și de cocktail  In The Mood Primavara-Vara 2013 și cele mai bine vândute piese ale colecției Fall In Love si La Sposa 2013.

Love Story, noua colecție de rochii de mireasă Bien Savvy 2013  prezintă o poveste de dragoste spusă în cel mai sofisticat, romantic și senzual mod. O poveste  cu rochii de mireasă din dantelă, rochii de mireasă glamour sau rochii de mireasă cu spatele gol. Miresele anului 2013 devin prințese moderne, îmbrăcate în rochii de vis, din dantelă delicată, valuri de organza, tuluri suprapuse,  accesorizate cu cristale și paiete.

Bien Savvy îți propune rochii spectaculoase ce urmează cele mai hot trenduri din domeniu. Senzualitatea se reflectă în decolteuri adânci, în decupaje fabuloase și sexy,  în croiuri feminine și inovatoare.

 

1 Bien Savvy la expomariage 2013 2 FRENCH LOVE by BIEN SAVVY 6  MEET LOVE by BIEN SAVVY 5 LOVE FANTASY by BIEN SAVVY 4 I LOVE YOU by BIEN SAVVY 3 BE IN LOVE by BIEN SAVVY

Citeste si

Leave a Comment