Home STIL DE VIATAMODA “Biroul meu de Stil”, un loc unde înveţi când, ce şi cum este bine să porti

“Biroul meu de Stil”, un loc unde înveţi când, ce şi cum este bine să porti

by Mirela Dinica
0 comment
Deşi are numai 23 de ani, Carla Modrişan a urmat cursuri de croitorie, design vestimentar şi imagine personală atât în România cât şi  la Paris şi Londra iar de doi ani realizează creaţii vestimentare pentru propriul boutique din oraşul natal Ploieşti.
De curând ea şi-a creat şi primul birou de stil şi imagine personală, fiind un concept la care lucrează de mai multă vreme, unic în aria sa de activitate şi în ţara noastră.  “Nu voi fi un simplu consilier vestimentar care te va ghida în alegerile tale vestimentare, ci voi împărtăşi din cunoştintele mele în domeniu cu fiecare persoană care va trece pragul acestui birou. De obicei un consilier vestimentar te învaţă cum să îţi alegi piesele şi combinaţiile vestimentare în functie de diverse aspecte, însă eu nu îmi doresc să fac decât atât, ci vreau să învăţ pe fiecare în parte secretele din spatele fiecarei afirmaţii pe care o vom dezbate, secrete de stil şi principii după care trebuie să ne ghidăm. Am ales să creez primul birou de stil; un loc unde femeile să capete experienţă în domeniul fashion, să fie iniţiate în alegerile potrivite în funcţie de aspectul, trăsăturile şi personalitatea fiecăreia. În cadrul unui birou de stil, consultantul vestimentar, va fi “profesorul” tău în materie de modă. Împreună vom învăţa cum să alegi outfiturile potrivite în funcţie de evenimentele la care participi, sau pur şi simplu în viaţa de zi cu zi, cum să mixezi toate hainele din garderoba ta astfel încât să porţi mai mult decât doar piesele tale preferate, cum să ajungi să îţi conturezi propriul stil care trebuie să fie original şi în armonie cu trăsăturile tale fizice dar şi personalitatea. Indiferent că eşti o persoană publica sau nu, acest serviciu este dedicat tuturor femeilor care fie nu au timpul necesar să colinde prin magazine ţinute pentru diferite momente din viata lor, fie nu este un domeniu în care excelează şi paşii lor necesită asistenţă către alegerile potrivite, asta înainte să fi cheltuit deja toţi banii dedicaţi sesiunii de shopping.
Cursul se parcurge în cinci şedinţe astfel:
Prima şedinţă – reprezintă momentul de autocunoastere dar şi cunoaştere reciprocă. Pe parcursul întâlnirii se va discuta despre  stilul tău de viaţă, statut social, locul de muncă, ce aşteptări ai în urma colaborării şi cât de rapid speri să se întâmple, care este stilul actual şi de ce crezi că te reprezintă sau nu, care sunt locurile pe care le frecventezi şi ce obişnuişti să porţi. Prima şedinţă este cea mai importantă deoarece acesta este momentul când delimităm exact punctul în care ne aflăm şi unde este cel la care vrem să ajungem. Necesită o durată de aproximativ două ore.
Forma corpului
În cea de-a doua şedinţă vom analiza forma corpului şi analiza cromatică. Este foarte important de ştiut că primul criteriu după care ne alegem hainele este forma corpului. Orice alegere vestimentară trebuie să pună în valoare atuurile tale fizice, culorile trebuie să te înfrumuseţeze, iar croielile, materiale şi accesoriile sunt alese în concordanţă cu tipurile de siluete. Şi această şedinţă va dura între 2-3 ore.
Analiza garderobei
Şedinţa a treia este momentul de analiză al propriei garderobe.  În acest punct, veţi ajunge în faţa şifonierului tău şi împreună cu Carla Modrişan veţi face o examinare a hainelor şi accesoriile pe care le deţii. Este demonstrat că femeile folosesc numai 20% din lucrurile pe care le au în şifonier, aşa că veţi învăţa cum să combinaţi şi cele 80% rămase intacte pe umeraşe, care din haine pot fi păstrate şi care nu se încadrează sub nicio formă în stilul nostru, care este pe cale de a fi definit. Împreună veţi concepe ţinute pentru job, ocazii speciale, timp liber etc şi veţi face o listă cu ce lipseşte din garderobă şi veţi selecta lucrurile la care trebuie să renunţaţi. Durata acestei şedinţe nu este stabilită, dar se va acorda timpul necesar pentru a duce datoria la bun sfârşit.
Recapitulare
În cea de-a patra şedinţă se va recapitula tot ce aţi deprins în şedinţele anterioare. “În acest punct vom studia împreună ofertele magazinelor, vom compara preţuri, calitatea materialelor, modelele şi cărui segment de magazine ne adresăm în funcţie de bugetul disponibil al fiecăruia. Odată ajunşi aici, vom pregăti şedinta de shopping de la finalul sesiunii noastre, ne vom stabili targetul, bugetul, cum trebuie să ne organizăm sesiunile de cumpărături, care sunt locurile unde găsim piesele pe care le căutăm, ce este prioritar şi ce poate să mai aştepte. Vom învăţa să devenim organizaţi si să investim banii, nu să îi cheltuim. Durata şedintei este de 2 ore.
Şedinţa de shopping
În cea de-a cincea şedinţă are loc sesiunea de shopping propriu zisă. Este practic momentul în care se pune în practică tot ce s-a învăţat de-a lungul întâlnirilor şi vă veţi întregi sau construi o garderobă nouă. Durata şedinţei va fi de 4 ore.
Preţul unei şedinţe este de 250 lei, iar dacă plata se va face integral se va obţine o reducere, iar ultima şedinţă va fi gratuită. Totodată se pot face şi şedinţe independente, pe teme anume.

Citeste si

Leave a Comment