Home AUTO BMW xDrive Live Tour 2014, cu fete frumoase și mașini puternice

BMW xDrive Live Tour 2014, cu fete frumoase și mașini puternice

by Anne Hartung
0 comment

An de an, începutul primăverii este momentul în care pasionații automobilelor și nu numai au posibilitatea de a testa cele mai noi modele BMW echipate cu sistem de tracțiune integrală BMW xDrive. Anul acesta, alături de clienți, organizatorii au invitat și bloggeri de fashion, beauty și lifestyle, iar printre aceștia s-a numărat și Sonia Trifan, consultant fashion al unuia dintre site-uri.

Evenimentul, desfășurat la circuitul de karting AMC Kart din București, a cuprins patru module:

Performance Park (coordonator Mihai Beldie) – demonstra, din punct de vedere dinamic, modul în care se abordează virajele, astfel încât traseul să fie parcurs cât mai dinamic, mai rapid și mai sigur. Datorită sistemului de tracțiune integrală BMW xDrive se elimină orice caracter subvirator sau supravirator al automobilului.

BMW xDrive Live Tour 2014, BMW 330d xDrive TouringPeak Activity (coordonator Mihai Aurel Beldie) – evidenția caracterul de off-roader pe care sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive îl oferă modelelor – exerciții de urcare pe rampă și coborâre în pantă, transfer de cuplu între punți și între roțile de pe aceeași punte. De asemenea, în caz de aderență redusă, sistemul Hill Descent Control permite coborârea unei pante fără să fie necesară acționarea frânei.

Innovation Lane (coordonator Mihaela Beldie) – a permis testarea sistemului de tracțiune integrală BMW xDrive în trafic, dar și a altor inovații tehnologice aflate în echiparea modelelor BMW.

BMW xDrive Home (coordonator Claudiu David, BMW International Senior Driver Trainer) – a cuprins prezentarea statică a noului BMW X5. Modelul se află la cea de-a treia generație, a introdus sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive (1999) și a pus bazele segmentului Sports Activity Vehicle pe care îl domină categoric.

Concluzia? Plăcerea de a conduce este molipsitoare!

credit foto: BMW România

Citeste si

Leave a Comment