Prima pagină » Cadouri parfumate, prețioase și festive de la L’Occitane

Cadouri parfumate, prețioase și festive de la L’Occitane

by Raport Monden
0 comment

Cadoul de Crăciun cu adevărat inspirat este acela care provoacă simțurile și le face să vibreze. L’Occitane aduce mai aproape de tine minunate cadouri pentru cei dragi, aromate, frumos ambalate si vesele.

Noile game pentru acest Craciun au aparut din uniunea neașteptată dintre Olivier Baussan (fondator L’Occitane) și Pierre Hermé (patiser și veritabil inventator de arome unice), o întâlnire explozivă, plina  de ingrediente și culori pentru 3 colecții foarte originale și captivant de parfumate.

Cu ingrediente din Corsica, denumită și Insula Frumuseții –ulei esențial de Imortele, extract de grepfrut și miere – cele 3 colecții combină și amplifică arome și compoziții care creează senzații suprinzătoare.

Iasomie, Imortele și Neroli

Portocala amară proaspătă și delicată are o aromă irezistibilă aprinsă de imortela caldă și vibrantă din Corsica. Însoțite de iasomia mătăsoasă, acestea dezvăluie un parfum feminin suprinzător, deosebit de senzual.

Gama conține: Apă de toaletă 75 ml, Gel de duș 250 ml, Loțiune de corp 250 ml, Pudră de corp 20 g, Cremă de mâini 30 ml, Gloss de buze 12 ml  și Săpun parfumat 50 g.

Grepfrut și Rubarbă

Grepfrutul zemos revigorant se întâlnește cu rubarba verde crocantă și notele sale acide, apoi fuzionează cu o inimă de mirodenii pentru a da profunzime și contrast acestui parfum pentru femei și bărbați deopotrivă.

Gama conține: Apă de toaletă 75 ml, Gel de duș 250 ml, Loțiune de corp 250 ml, Cremă de mâini 30 ml, Gloss de buze 12 ml și Săpun parfumat 50 g.

Miere și Mandarină

O creație în jurul mierii, lucrată proaspăt și delicios, colecția este îmbogățită cu unt de shea, lăsând în același timp un parfum vibrant pe piele, care combină mandarina cu mierea din Corsica.

Gama conține: Cremă de mâini 30 ml și Gloss de buze 12 ml.

Oferă bucuria Crăciunului daruind cadori frumoase si parfumate!

http://ro.loccitane.com/

Citeste si

Leave a Comment