Prima pagină » Care sunt tendintele in machiaj ale acestei toamne

Care sunt tendintele in machiaj ale acestei toamne

by Predescu Cristina
0 comment

Inspirată dintr-un look futuristic cu accente îndrăznețe de culori, Amway prezintă noua colecție de machiaj Artistry Galaxy Collection pentru sezonul de toamnă 2013 – o linie celestă de elemente must-have de sezon, care duc frumusețea dincolo de stele.

Podiumurile sezonului de toamnă 2013 abundă de texturi și forme venite parcă dintr-un alt univers. Culori metalice, geci din piele, forme cocon, siluete sculpturale și suprafețe expresive au împrumutat modei o modernitate din afara acestei lumi. Frumusețea modelelor de pe podium a reflectat această îndrăzneală printr-o piele luminoasă, buze glossy în culori intense și ochi smokey strălucitori.

Nuanțe minerale cu irizații de maro și mov pentru ochi, bej rozaliu pentru obraji și buzele strălucitoare ca razele lunii evocă un look incandescent, cosmic, care conferă oricărui chip un farmec aparte.

„Pentru toamna anului 2013, am avut ca inspirație cosmosul și cerul radiant, pentru a crea o colecție care să exprime eleganță și versatilitate. Colecția Galaxy face trecerea de la zi la noapte, fiind potrivită oricărei femei, pentru orice culoare a pielii și pentru orice vârstă”, explică Rick DiCecca, ARTISTRY Global Makeup Artist.

OCHI IREZISTIBILI

Paleta de farduri pentru ochi Galaxy se evidențiază în cadrul colecției prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Începeți cu o bază iluminatoare de un bej strălucitor pe toată pleoapa. Continuați cu fardurile Maro intens sau Mov bogat pentru o pată de culoare și accentuați look-ul cu fardul Negru închis pentru contur.

BUZE FOARTE STRĂLUCITOARE

Două Gloss-uri de buze duble crează prin straturi de culoare un look strălucitor sau intens. Utilizați fiecare nuanță separat pentru o acoperire medie sau combinați-le pentru mai multă profunzime și strălucire. Gloss-ul Red Hot include un roșu puternic la un capăt și un roz auriu la celălalt capăt, în timp ce Ultra Violet prezintă un mov intens complimentat de un roz strălucitor. Buzele sunt catifelate și îmbogățite cu sfere de acid hialuronic care estompează liniile fine, pentru un aspect mai plin. Perlele cu efect special adaugă dimensiune, iar uleiul de jojoba și de avocado, împreună cu vitamina E au un efect de balsam.

OBRAJI CARE IRADIAZĂ STRĂLUCIRE

Pudra iluminatoare Aurora, cu efect iluminator pentru față și obraji, sculptează și evidențiază cu ajutorul pigmenților roz și de culoarea nisipului, completați de minerale aurii și argintii. Tenta de strălucire poate fi aplicată singură sau peste fardul de ochi sau pudra de obraji, pentru mai mult luciu.

COLECȚIA ARTISTRY GALAXY include:

PALETA DE FARDURI PENTRU OCHI:

1. Iluminator

2. Fard maro

3. Fard mov

4. Fard negru închis pentru contur

GLOSS-URI DE BUZE DUALE:

1. Red Hot

2. Ultra Violet

PUDRĂ ILUMINATOARE AURORA

Citeste si

Leave a Comment