Home VEDETEINEDIT Carmen Harra a ajuns pe mâna medicului estetician

Carmen Harra a ajuns pe mâna medicului estetician

by Mirela Dinica
0 comment

Venită din America pentru proiectele sale muzicale aflate în promovare, Carmen Harra știe că imaginea este foarte importantă. Deși are 62 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul său, lăudându-se cu o genă foarte bună.

Și totuși, înainte de a filma videoclipul pentru noua ei melodie „Subete Conmigo”, Carmen Harra a vizitat-o pe dr. Daniela Cătănaș pentru a se sfătui în privința tratamentelor pe care și le-ar putea face pentru regerenarea și întreținerea tenului. “Are un ten foarte frumos, evident cu câteva riduri, absolut normale la o anumită vârstă. D-na Harra nu și-a dorit terapii invazive, așa că am ales pentru o primă ședință un tratament cu acid hialuronic, substanță ce se găsește în aproape toate structurile organismului, dar și cu toxină botulinică cunoscută pentru efectul de netezire a ridurilor. La următoarea vizită în România, îi recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural și de durată”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș.
De cealaltă parte, Carmen Harra s-a declarat încântată de vizita la medicul estetician. “Fiecare vârstă are frumusețea ei și trebuie să vedem asta. Nu sunt adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare și cele care ne ajută să ne menținem tenul tânăr le recomand cu drag. Am avut emoții înaintea vizitei la medicul estetician, dar dr. Daniela Cățănaș a știut să îmi explice cu căldură și să mă facă să înțeleg importanța acestor terapii”, a declarat Carmen Harra. 

Citeste si

Leave a Comment