Prima pagină » Carmen Negoita, atractia vestimentara a serii la Miss Models International

Carmen Negoita, atractia vestimentara a serii la Miss Models International

by Predescu Cristina
0 comment

Carmen Negoita a oferit o aparitie de neuitat in cadrul evenimentului Miss Models International derulat la Sibiu. Cunoscuta bloggerita, care a jucat rolul de membru al juriului evaluand concurentele concursului international, a atras atentia miilor de spectatori prin intermediul vestimentatiei sale.

Fashionista a ales o rochie de seara realizata din matase nude, voal transparent si aplicatii de dantela neagra. Modelul indraznet i-a pus in valoare silueta impecabila castigata in urma unui stil de viata sanatos.

Aparitia a generat un murmur admirativ general in Piata Mare din Sibiu, bloggerita fiind fotografiata de mii de oameni prezenti dupa gardurile de protectie.

Entuziasmul a crescut si mai mult atunci cand si-a facut aparitia si Catalin Botezatu. Designerul, impresionat de silueta si de alegerea vestimentara a bloggeritei, s-a alaturat in cadru si a pozat pentru mai bine de zece minute incontinuu.

De la masa juriului, Catalin Botezatu si Carmen Negoita s-au consultat in privinta alegerii castigatoarei, mizand in final doar pe trei concurente: Miss Franta (locul 1), Miss Serbia (locul 2) si Miss Moldova (locul 3).

Cu o saptamana inaintea finalei Miss Models International, Carmen Negoita a realizat o sedinta foto inedita cu finalistele competitiei imbracate in tricourile cu mesaje internationale pe care bloggerita le-a realizat impreuna cu stilistul George Enache.

Citeste si

Leave a Comment