Prima pagină » Carmen Negoiță, pictorial de senzație într-o rochie gonflabilă

Carmen Negoiță, pictorial de senzație într-o rochie gonflabilă

by Predescu Cristina
0 comment

Carmen Negoiță reușește să impresioneze din nou printr-un pictorial inedit publicat pe blogul ei de lifestyle www.carmennegoita.com.  De această dată, cunoscuta fashionistă a realizat o ședință foto pentru care a ales să poarte o rochie gonflabilă marca Gareth Pugh, designerul la care a apelat și celebra Kylie Minogue pentru unul din recentele ei turnee mondiale.

Carmen Negoiță a ales ca locație uzina Faur din București, un decor industrial care îi pune în valoare și mai bine creația vestimentară inedită. Fashionista apare pozând lângă schele metalice, pe șine de cale ferată dezafectate și în hale industriale imense.

Rochia în dungi Gareth Pugh este cu atât mai specială cu cât poarte fi purtată în două moduri: umflată cu pompa, siuație în care capătă volum și își schimbă forma, ajungând ca o pernă ce înconjoară coapsele, și clasic, fără a fi alimentată cu aer, situație în care se poate fi asemănată cu orice ținută vestimentară de cocktail.

„Este una din piesele mele preferate. Ador creațiile lui Gareth Pugh și ingeniozitatea lui mereu surprinzătoare. Am purtat această rochie la un eveniment monden, în variantă clasică, fără a fi umflată cu pompa. Astfel că nimeni nu a știut ce minunăție de mecanism ascunde. Acum, doar pentru acest pictorial de pe blog miam putut permite să abordez și cealaltă variantă, însă, cine știe, poate voi ajunge să o port astfel la unul din viitoarele evenimente mondene!”, mărturisește Carmen Negoiță. Carmen Negoiță este cunoscută ca având unele din cele mai interesante apariții la evenimentele mondene din București. Mereu în pas cu moda, fashionista își alege vestimentațiile cu gust, adoră să îmbine piesele vestimentare într-un stil unic și să le accesorizeze cât mai eficient.

Carmen Negoiță și-a transformat pasiunea pentru modă într-un adevărat stil de viață. Femeie independentă, mamă a doi copii, Carmen a urmat cursuri de specializare în domeniul stilului vestimentar și este la curent cu cele mai noi lansări ale marilor case de modă internationale.

 

Citeste si

Leave a Comment