Home ACTUALITATE Carrefour participa cu produse romanesti la targul INDAGRA 2015

Carrefour participa cu produse romanesti la targul INDAGRA 2015

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru al treilea an consecutiv, Carrefour România participa la targul INDAGRA cu un stand dedicat produselor romanesti, specifice fiecarei regiuni ale tarii. In cadrul acestui targ, producătorii romani sunt invitati să devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.

Prin participarea la cea de-a treia editie a targului, Carrefour isi reafirma deschiderea catre colaborarea cu micii producători și fermierii romani, pentru aprovizionare locala si regionala, continuand totodata eforturile de a dezvolta noi parteneriate la nivel naţional care sa faciliteze consumul produselor romanesti. De exemplu, am dezvoltat parteneriate cu producatorii locali de fructe și legume: chiar dacă aceștia nu au capacitatea de a aproviziona toate magazinele din țară, ei aprozivionează magazinele din regiunile lor, ceea ce se traduce prin costuri mai mici, calitate superioară, prospețime a produselor. Rezultatul este dezvoltarea economiei regiunii respective, se crează locuri de munca, putem oferi preturi mai bune având în vedere lipsa intermediarilor și scurtarea distanțelor de transport a produselor, sprijinind implicit satul romanesc.

„Romania are un potential de productie foarte bun iar in reteaua Carrefour exista o cerere ridicata pentru produsele autentice romanesti, care au o calitate exceptionala si pastreaza gustul si aroma produselor traditionale. De aceea, urmarind axa noastra principala de diferentiere, cautam sa dezvoltam economia României prin susținerea producătorilor locali si in acelasi timp sa putem oferi o gama cat mai diverisificata de produse, care sa raspunda nevoilor clientilor nostri. În acelaşi timp, cunoaştem provocările pe care micii producatori trebuie sa le depaseasca pentru ca produsele lor sa ajunga la consumatorul final, astfel incat cautam sa le oferim sprijin constand in flexibilitate, conditii de aprovizionare adaptate dar si promovare a produselor. Am reusit in timp sa ne consolidam parteneriatele incheiate cu acestia si sa oferim astfel clientilor produse locale si regionale de calitate, la un pret mult mai mic.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing Carrefour România.

In intervalul 28 octombrie – 1 noiembrie, vizitatorii targului INDAGRA, sunt asteptati la standul Carrefour cu o selectie variata de produse regionale romanesti: fructe si legume, vinuri si sucuri din fructe, branzeturi si lactate, specialitati de produse traditionale din carne sau produse bio.

Citeste si

Leave a Comment