Home VEDETE Cătălin Botezatu este bun prieten cu fiul său, Andrei

Cătălin Botezatu este bun prieten cu fiul său, Andrei

by Raport Monden
0 comment

Cătălin Botezatu, deși a vorbit pe ocolite despre relația dintre el și presupusul său fiu, Andrei, a lăsat să se înțeleagă că tânărul este fiul lui. Cei doi au povestit, la Cancan Tv, cum s-au cunoscut și cum au ajuns să lege o frumoasă relație de prietenie. Botezatu a recunoscut că acesta este fiul lui în urma unui test ADN pe care l-a făcut în 2010. Testul a dovedit ca Andrei Iordache, manechin în show-urile sale de modă și portar la Juventus București, este Botezatu Jr. „Andrei este într-adevăr fiul meu. Am facut testul ADN„, a mărturisit Cătălin Botezatu la vremea respectivă. 

„Nu am evitat întâlnirile între noi. Nu am fost prezenți la televizor din respect pentru familiile noastre, pentru mama lui Andrei, Iolanda,” a spus Bote.  „Nu este vorba doar de asemănări fizice, ci de feelinguri, nu sunt cuvinte să exprime relația dintre noi. Andrei a fost lângă mine dintotdeauana, deoarece el este un dar de la Dumnezeu. Eu l-am întâlnit când s-a născut, obișnuiam să-l vizitez, l-am văzut crescând până la o anumită vârstă. Nu pentru că m-am certat cu mama lui, Iolanda, dar eu m-am apucat de modeling, ea și-a urmat soțul în toată lumea, el fiind un celebru portar”, a adăugat el.  Pe de altă parte, Andrei Iordache, presupusul fiu al lui Bote, și-a amintit cum l-a cunoscut pe Cătălin.

„Eram alături de părinții mei în Emirate și mama îmi vorbea cu plăcere de perioada în care era manechin și Cătălin era în plină ascensiune, la începuturi. Am sunat-o pe mama și atunci el a vorbit cu ea. A fost prima oară când am vorbit cu Cătălin. Apoi el m-a îndrumat spre modelling”, își amintește Andrei.

Bote a adăugat câteva detalii importante legate de acea întâlnire.

„Am planificat acea întâlnire. Am avut un flash, o asemănare a sângelui. Am văzut un Cătălin Botezatu crud, care se agita ca un sifon, dornic să intre într-io lume care acum nu cred că îl mai coafează atât de tare. Un puști care dorea să ajungă depăarte.Am văzut în el, anumite părți din mine. Ne-am văzut fără să știu nici eu prea multe. Am încercat să-l apropii, după care și-a luat-o în cap. L-am răzgâiat și eu la început, și apoi mi-am dat seama că trebuie să îl țin așa distanță pentru că trebuie să înceapă să-și asume responsabilități. Nu am vrut să fac din el un băiat de Dorobanți. Nu am știut cum să mă port cu el, nu cum să-l modelez ca pe un fiu, un bărbat”, a povestit Bote. 

Citeste si

Leave a Comment