Prima pagină » Catalin Botezatu, presedintele juriului la Miss Crisana 2013

Catalin Botezatu, presedintele juriului la Miss Crisana 2013

by Predescu Cristina
0 comment

Dupa succesul evenimentului Miss Iași 2013, în cadrul campaniei „Frumusețe pentru caritate”, inițiată de Miss Tv, se continuă selecțiile pentru descoperirea celor mai frumoase femei din fiecare regiune a țării.

Nume cunoscute publicului din showbiz-ul autohton și-au anunțat intenția de a participa la concursul Miss Crișana 2013, printre acestea numarandu-se și Cătălin Botezatu. Cunoscutul designer, ca și anul trecut, va fi prezent in calitate de presedinte al juriului, dar și pentru a prezenta colecția Ego Men’s Fashion Concept.

Anul trecut, acest concurs de frumusețe a strâns cea mai mare sumă, 550 de milioane de lei vechi, din donații pentru cazurile sociale sprijinite în 2012 în cadrul campaniei. 

Doru Mocanu, presedintele Divos Models, este cel care conduce CNC-campania nationala de casting si va orchestra evenimentele de moda care vor avea loc zilnic, toata vara, la  MissTv Beach Club din Mamaia. Frumusețile din partea de Vest a țării, de la agențiile de modeling din Arad, Bihor și Satu Mare, pot să se înscrie pe www.misscrisana.ro pentru concursul denumit generic Miss Crișana Miss Crișana 2013 va avea loc în 27 Iunie, orele 19.00, la Oradea, la Hanul Pescarilor.

Citeste si

Leave a Comment