Home VEDETEEVENIMENT Cătălin Măruță îsi aduce maine fiica acasa

Cătălin Măruță îsi aduce maine fiica acasa

by Mirela Dinica
0 comment

Jurata de la „Românii au talent”, Andra, a adus joi pe lume o fetiță superbă, Eva Maria Ioana, care a primit nota 10 la naștere. Mamă pentru a doua oară, artista a primit-o cu lacrimi în ochi pe micuța Eva, iar prima zi petrecută împreună a fost perfectă.

Emoționați și extrem de fericiți, Andra și Cătălin, împreună cu fiul mai mare, David, abia așteaptă să meargă acasă și să înceapă o nouă viață în formulă de patru.

“Mi-am dorit foarte mult să avem și o fetiță, iar Dumnezeu mi-a îndeplinit această dorință. Sunt extrem de fericită și, din momentul în care Eva a venit pe lume, stă doar în brațele mele. E o senzație unică, pe care nu o pot descrie în cuvinte. Spre deosebire de prima sarcină, acum am fost și sunt mult mai relaxată, mai simt foarte bine și abia aștept să ajungem duminică acasă.”, a declarat emoționată, Andra.

Proaspătul tatic de fetiță, Cătălin Măruță, a spus: “Eva este o binecuvântare pentru noi toți. Toți prietenii îmi spun că să fii tată de fată este diferit, iar eu sunt foarte curios de acest lucru. I-am amenajat micuței locul ei și aștept cu nerăbdare să vină acasă. Atât eu, cât și Andra și David suntem foarte fericiți și ne bucurăm că ne-am mărit familia. Un lucru interesant este că Eva are grupa mea de sânge, iar David o are pe cea a Andrei.”

David se bucură foarte mult că are o surioară, de care promite că va avea grijă. Ieri și-a petrecut timpul la spital, alături de mama lui și de micuța Eva și este nerăbdător ca cele două să ajungă acasă, deoarece îi este foarte dor de ele. Duminică va fi prima zi acasă petrecută de familia Măruță în formulă completă.

Citeste si

Leave a Comment