Home ACTUALITATE Catalin Maruta s-a botezat in Israel

Catalin Maruta s-a botezat in Israel

by Mirela Dinica
0 comment

Catalin Maruta a insotit-o recent in Israel pe cantareata Carmen Serban, care, dupa o perioada grea in viata sa, a dorit sa se roage in cele mai sfinte locuri. Prezentatorul de la Pro Tv a fost pas cu pas langa Carmen si recunoaste ca aceasta s- a simtit mult mai bine stiind ca echipa “Happy Hour” ii este alaturi. Maruta a avut ocazia sa revina astfel, dupa noua ani, in Israel unde s-a si botezat in Iordan, asa cum fac milioanele de credinciosi ce ajung acolo.

“E un loc absolut senzational si n-ai cum sa realizezi asta pana nu calci pe-acolo. Toata lumea care a fost povesteste diverse lucruri emotionante din Israel, dar pana nu vezi cu ochii tai, nu poti realiza exact. Sunt locuri cu incarcare emotionala si spirituala foarte puternica. Ne-am botezat si noi, daca tot am ajuns la Apa Iordanului, iar ceea ce am simtit atunci tine de intimitatea sufletului meu, dar oricum, a fost ceva purificator, parca am renascut cumva”, recunoaste Maruta.

Itinerariul celor doi a fost unul bogat si a inclus mai multe obiective, inclusiv Mormantul Sfant, Drumul Crucii, Iordanul, Marea Moarta si multe altele. Si daca tot a mers in Israel, Maruta si-a facut timp si pentru lucruri mai “lumesti”, astfel ca impreuna cu Carmen Serban au luat la pas bazarurile si magazinele, de unde s-a intors si cu cadouri pentru Andra si micutul David: “Lui David i-am adus jucarii, normal, a sarit imediat cum am intrat in casa, intotdeauna il incanta ceva nou, ca pe orice copil. Si deja s-a invatat cu faptul ca, dupa ce tati si mami lipsesc cateva zile, se intorc incarcati si ii daruiesc ceva. Iar Andrei i-am adus niste bijuterii realizate manual chiar in Israel, o icoana sfintita si alte suveniruri interesante”, mai spune prezentatorul “Happy Hour”.
Si cum filmarile lui Maruta sunt mereu presarate si cu momente haioase, vedeta Pro Tv recunoaste ca si de data aceasta a fost placut surprins: “La un moment dat, aud cum ma striga cineva pe strada: “Marutaaa! Marutaaaaa!”. Ma intorc si vad un arab, se uita spre mine, ce-i drept, dar am zis: nu se poate, e o ciudatenie, o fi zicand ceva in araba si e doar o coincidenta fonetica. Dau sa plec, el striga iar: “Marutaaaaaaa!”. Ma duc spre el derutat si se apuca el sa-mi explice, intr-o romana foarte stricata, ca ma stie de la televizor, ca are ProTV International acasa, fiindca e insurat cu o romanca. A zis ca nu pierde nimic de la “Happy Hour”, niciodata! Si sa mai zica cineva ca lumea nu-i mica”, incheie Maruta.

Citeste si

Leave a Comment