Home ACTUALITATE Ce face Annes, singurică, pe o plajă pustie?

Ce face Annes, singurică, pe o plajă pustie?

by Mirela Dinica
0 comment

Annes este o artista serioasa si muncitoare asa ca vara aceasta a facut un adevarat maraton la spectacole. Aflata inca pe litoral, acolo unde fanii ei au putut s-o vada si s-o asculte timp de aproape doua luni de zile, cantareata s-a bucurat si de plaja. Pentru ca o zi pe saptamana o avea libera, s-a rasfatat cat a putut.

A profitat din plin de  momentele libere  si le-a petrecut in compania iubitului sau, la masaj si … la soare. Insa nu intr-o statiune de fite, asa cum prefera de obicei vedetele noastre, ci pe o plaja mai retrasa, printre stanci si departe de privirile curiosilor! Undeva prin Eforie Nord, Annes a descoperit locul ideal de bronzat! Pentru ca este vegetariana de cativa ani si petrece multe ore in sala de fitness, Annes are o silueta de invidiat. Artista arata din ce in ce mai bine si acest lucru se rasfrange si asupra carierei sale care este in plina ascensiune! “Este locul meu secret unde fac plaja de cativa ani, de cand tot vin pe litoral. Ma simt foarte bine atunci cand stau la soare intr-un loc mai retras, fara fite, sa fiu doar eu cu marea si sa respir aerul curat de vara! Imi pare rau ca sezonul e pe sfarsite si abia astept sa revin aici unde am fani deosebiti care imi stiu toate piesele si canta cu mine la concerte”, spune Annes. 

Cantareata este acum in promovare cu piesa “Unde…”, pentru care a filmat un videoclip incendiar, cel mai bun clip al ei de pana acum!

Puteti urmari aici videoclipul piesei “Unde…”: http://www.youtube.com/watch?v=fYAltwvo6OA

Citeste si

Leave a Comment