Prima pagină » Ce folosim pentru make-up: pudra compacta sau pudra libera?

Ce folosim pentru make-up: pudra compacta sau pudra libera?

by Predescu Cristina
0 comment

In general, pudra este un produs special conceput pentru fixarea machiajului. Fie ca este compacta sau translucida, este ideal sa folosim o cantitate mica, pentru un aspect sanatos al pielii. In caz contrar, aspectul tenului va fi unul incarcat, liniile fine se vor accentua si look-ul va fi unul artificial.

Alegerea texturii ne apartine in totalitate, cu toate ca pudra translucida este mai versatila si se poate aplica usor de catre oricine, fara sa fie nevoie de mana unui profesionist.

”Pentru mine, Pudra Nacree de la Peggy Sage este un produs-minune care poate fi folosit pentru orice tip de ten si varsta” spune Manuela Gisca, Make-up Artist Melkior.

Iata si alte sugetii interesante si utile:

  • PUDRA COMPACTA MODELATOARE – Se prezinta ca o paleta frumoasa, cu efect soft touch, cu oglinda integrata, pentru un duo de pudre care va ajuta sa va modelati fata, jucandu-va cu luminile si umbrele.
  • PUDRA COMPACTA EXPRESS – Are rolul de a netezi si omogeniza tenul, pentru un aspect mat si catifelat foarte natural.
  • PUDRA LIBERA – Fixeaza fondul de ten si catifeleaza tenul pe parcursul intregii zile. Se prezinta in diferite nuante.
  • PUDRA LIBERA MINERALA – Fara talc si bogata in minerale, aceasta pudra minerala omogenizeaza tenul si ascunde liniile fine si imperfectiunile. Textura sa libera extrem de fina indeparteaza excesul de luciu, pentru un aspect mat si natural. Asigura o acoperire optima, de lunga durata, ca un fond de ten, lasand pielea sa respire. Tenul capata un aspect sublim si este plin de stralucire.
  • PUDRA SIDEFATA FATA SI CORP – Creata de Peggy Sage, aceasta pudra depune pe fata un strat de particule sidefate, discrete ziua si scanteietoare la lumina.
  • PUDRA MOZAIC – Fiind presarate cu particule mici de sidef, aceste pudre lumineaza tenul, fie ca este un ten de portelan sau unul bronzat. Textura lor coapta in cuptor rezista mai bine pe parcursul intregii zile.

Citeste si

Leave a Comment