Home TRUP SI SUFLETHOROSCOP Tot ce trebuie sa stii despre 2013 – Anul Sarpelui de Apa

Tot ce trebuie sa stii despre 2013 – Anul Sarpelui de Apa

by Mirela Dinica
0 comment

Sarpele reprezinta Ingerul mortii pentru cei nascuti in an de Tigru, Cal si Caine, prin urmare, toti cei nascuti in acesti ani trebuie sa fie mai atenti acest an, pentru ca el le va aduce transformari interioare profunde (nu intotdeauna placute).

Ingerul mortii este un Pazitor al pragului, care ne aduce lectii importante de viata si ne forteaza sa ne transformam, sa iesim din limitarile noastre si sa devenim mai buni, mai intelepti, mai umili. Desigur, din perspectiva egoului, lectiile de viata pe care ni le aduce sunt dureroase sau neplacute, insa la final, cand tragem linia si calculam, vedem ca a fost spre binele nostru mai mare. Ca element de protectie pentru cei care au acest an Ingerul Mortii, se recomanda sa purtam un talisman/breloc/ pandantiv cu maimuta, dar adevaratul remediu este propria noastra putere de constientizare de sine, de transformare interioara.

Sarpele mai este si Nobilul pentru cei nascuti in zile sau ani de Apa yin sau Apa yang. Aceste persoane vor primi ajutoare nesperate sau neasteptate in cursul acestui an si, in general, va fi un an bun, folositor, in care se vor simti ajutati si protejati. Vor intalni oameni care ii ajuta neconditionat si care le fac favoruri fara sa ceara nimic in schimb. Bineinteles, pentru fiecare in parte, in functie de Elementul sinelui, acest ajutor va veni din partea parintilor sau a mentorilor (daca sarpele reprezinta R), din partea copiilor, a tinerilor (daca sarpele reprezinta I), din partea autoritatii (daca sarpele este P), din partea colegilor (daca sarpele reprezinta C) sau din partea femeilor  si a laturii financiare in general (daca sarpele reprezinta B).

Sarpele este Cal Calator pentru cei nascuti in zile sau ani de Porc, Iepure sau Capra, iar cei care au aceste animale in diagrama natala vor calatori mai des anul acesta sau poate chiar isi vor schimba locuinta. In general se considera ca orice calatorie este de bun augur pentru ca, dupa cum puncteaza si traditia populara de la noi, ”schimbi locul- schimbi norocul”. Calatoriile ne imbogatesc cu experiente noi, cu oameni noi. 

Anul acesta persoanele nascute in zile sau ani de Porc vor fi in clash cu ducele anului, Sarpele. In special aceste persoane se recomanda sa poarte un talisman cu o maimuta, pentru a evita necazurile, problemele neprevazute, neplacerile. 

Sarpele mai apare in doua configuratii triple, una armonioasa, si una de penalizare. Combinarea dintre Sarpe, Cocos si Bou se activeaza la persoanele care au deja in Coloanele natale un Cocos si un Bou. Cele trei animale  creeaza impreuna elementul metal foarte puternic. In functie de elementul sinelui, metalul poate fi Coleg, Resursa, Bani, Putere sau Inteligenta si va aduce o amplificare a experientelor specifice legate de fiecare dintre aceste aspecte. 

Relatia de penalizare dintre Tigru, Maimuta si Sarpe se activeaza la persoanele care au deja un Tigru si o Maimuta in Coloanele natale. Cele trei animale aduc un aport foarte mare de Foc, iar acest element ii va influenta pe cei in cauza im mod specific, in functie de ce reprezinta Focul pentru ei (Colegi, Putere, Resursa, Inteligenta sau Bani).

 

Citeste si

Leave a Comment