Home VEDETEEVENIMENT Femeile de succes au fost premiate aseara in cadrul galei Celebrity Awards!

Femeile de succes au fost premiate aseara in cadrul galei Celebrity Awards!

by Mirela Dinica
0 comment
Cele mai în vogă vedete din televiziune, muzică,sport, modă,dar si femei de afaceri , au fost premiate aseară în cadrul celei de-a doua ediții a galei Celebrity Awards-Femei de Succes ce a avut loc la Ambasad’Or Events in Otopeni.
Peste 200 de invitați de seama printre care Altetele Sale Regale Printul Paul si Printesa Lia, Ambasadoarea Africii de Sud, regizorul Bobby Barbacioru, omul de afaceri Mircea Branzei si actorul Stanislav Ianevski cunoscut pentru rolul din Harry Potter, au asistat la decernarea de premii fastuoasă, dedicată recunoaşterii femeilor care au reuşit în sport, muzică, afaceri şi televiziune, devenind un adevărat exemplu pentru publicul larg. Printre premiate s-au numarat Elena Merişoreanu, Alexandra Stan, Crina Matei, Eliza Samara, Simona Gherghe, Cristiana Mongol Stancu, Adelina Pestritu, Eugenia Serban, Giulia Nahmany, Diana Matei, Maria Cocarcea, Luminita Nicolescu, Alina Eremia, Manuela Hărăbor şi Mihaela Proicea. Atmosfera a fost intretinuta de Diana Matei si Taraful Cleante, Hortensia Forray Romanitan cantareata de opera a Armatei Romane, Francisca si Gratiela Marineata.
“Ne-am dorit să scoatem în evidenţă femeile de succes din România, să arătăm tuturor că se poate, iar poveştile lor să fie auzite mai departe. Puterea exemplului poate fi totul şi suntem convinse că şi această ediţie a fost una reuşită”, au spus Flavia Covaciu si Oana Irimia organizatoarele evenimentului la care Florentina Opriş a fost amfitrion.
Actorul Stanislav Ianevski a tinut un discurs pentru a evidenţia rolul important pe care femeia îl are în societate şi a impartasit invitaţilor detalii despre întâmplările de pe platourile de filmare pentru seria Harry Potter, acolo unde l-a personalizat pe Viktor Krum.

Citeste si

Leave a Comment